Diriliş Osmanlı Derneğinden Sağlık-sen'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Diriliş Osmanlı Derneğinden Sağlık-sen'e Ziyaret

Diriliş Osmanlı Derneğinden Sağlık-sen\'e Ziyaret

Diriliş Osmanlı Derneği Malatya İl Temsilciliği Yönetim Kurulu üyeleri Malatya Sağlık-Sen Şubesini ziyaret etti.

21.05.2016 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diriliş Osmanlı Derneği Malatya İl Temsilciliği Yönetim Kurulu üyeleri Malatya Sağlık-Sen Şubesini ziyaret etti.

Diriliş Osmanlı Derneği Malatya İl Temsilcilisi İpek Doğan birlikte yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sağlık-Sen Şube Başkanı Mehmet Bingöl'ü makamında ziyaret etti. Dirilişi Osmanlı Derneği Temsilcisi İpek Doğan, Memur-Sen ve Sağlık-Sen'i yakından takip ettiklerini belirterek, "Üstlenmiş olduğu misyonu yerine getirmekteki gayretlerinizi taktirle izliyoruz. Davamız ve amacımız aynı olup bu memlekete, ülkemize ve insanlarımıza hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Allah yolumuzu açık etsin. Ülkenin kurtuluşu için ülkemizin birlik ve beraberli için davamızı insanlara anlatmak gerekiyor. Tek gayemiz bu. Bunun için 81 il ve birçok ilçede teşkilatlanıp çeşitli aktivitelerle kendimizi ve davamızı anlatıyoruz. Sağlık-Sen olarak hizmet binanızın hayırlara vesile olmasını diliyor saygılar sunuyorum" dedi. Dünyanın çeşitli bölgelerinde insanların zulüm gördüğünü ve özellikle İslam coğrafyasında Müslümanların adeta katledildiği bir süreci yaşadıklarını vurgulayan Sağlık Sen Şubesi Başkanı Mehmet Bingöl, "Özellikle batı emperyalizmi çıkarları uğruna dünyayı sömürgeleştirmekte, insanları köleleştirmektedir. İşte bu dönemde Osmanlı ruhuna, dirilişe ihtiyaç duyulmaktadır. Bu dirilişte önce özümüze dönmekle, sonra İslam ruhu ile donanıp yaşamakla ve davamızı anlatmakla gerçekleştirilecektir. Batı özellikle Müslüman coğrafyası ile bizim bağımızı koparma peşinde. Bu amaçlarına ulaşmak uğruna Suriye de Rusya, ABD ve AB bir araya geldi. Kısaca küfür tek millet oldu. Biz Memur-Sen şube başkanları olarak Balkanlarda birçok devleti gezdik, Bosna'yı gördük. Acımasızca neler yapıldığına şahit olduk. Batı Osmanlının bir mezar taşına dahi tahammül göstermemiş ve mezarlıklar dahi yok edilmiş. Kiliseler gösterişli bir şekilde ayakta durup zarar görmezken camiler yakılıp yıkılmış" şeklinde konuştu. Türkiye olarak İslam coğrafyası ve mazlum milletlerin kurtuluş vesikası olduklarını ifade eden Bingöl, "Bizden böyle bir bekleyişleri var. Ben diyorum ki bayrak düştüğü yerden kalkacak. Yıllarca Müslümanların bayraktarlığını yapan bu millet yine aynı misyonu yüklenmek durumundadır. Rabbim işimizi kolaylaştırsın. Bu uğurda hepimiz üstümüze düşen görevi yapmak durumundayız. Sizlere de Allah yardım etsin" ifadelerini kullandı.

Ziyarette, ayrıca Diriliş Osmanlı Derneği Malatya İl Temsilcisi İpek Doğan, Bingöl'e, Benim Anayasam adlı kitabı verdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diriliş Osmanlı Derneğinden Sağlık-sen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement