Dış Mekan Kepli Mezuniyet Çekimleri Öğrencilerden Büyük İlgi Görüyor - Son Dakika
Yerel

Dış Mekan Kepli Mezuniyet Çekimleri Öğrencilerden Büyük İlgi Görüyor

Dış Mekan Kepli Mezuniyet Çekimleri Öğrencilerden Büyük İlgi Görüyor

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Meslek Yüksek Okulu öğrencileri mezuniyet öncesinde kepli fotoğraf için dış mekan çekimlerini tercih ediyorlar.

26.05.2014 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Meslek Yüksek Okulu öğrencileri mezuniyet öncesinde kepli fotoğraf için dış mekan çekimlerini tercih ediyorlar.

İlçe merkezinde fotoğrafçılık yapan Ali Kurum, Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin mezuniyet öncesinde kepli fotoğraf çekimlerinde iç mekan çekiminden çok dış mekan çekimlerini tercih ettiklerini belirterek," Önceki yıllarda sadece gelin ve damatlar için dış mekanda çekim yapardık. Geçen yıl Emet Thermal Resort & Spa bahçesinde başladığım dış mekan kepli fotoğraf çekimlerinde bu yıl büyük artış var. Yoğun talep ve dış çekim mekanının 10 km. uzaklıktaki Emet ilçesinde olması yüzünden zaman kaybı çok olduğu için randevulu çalışıyorum. İlçemiz zengin doğal güzelliğe sahip olmasına rağmen dış çekim yapabileceğimiz bir mekan olmaması büyük eksiklik. Belediye ve Mehmet Kaya parklarına böyle mekanlar dizayn edilebilir." dedi. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dış Mekan Kepli Mezuniyet Çekimleri Öğrencilerden Büyük İlgi Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement