Dış Ticaret Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Dış Ticaret Bilgilendirme Toplantısı

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından "Dış Ticaret Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi.

01.12.2015 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından "Dış Ticaret Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi.

ETSO konferans salonunda yapılan toplantıya, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burcu Erşahan, Doç. Dr. Ali Haluk Pınar ve Yrd. Doç. Dr. Arif Selim Eren konuşmacı olarak katıldı.

ETSO Başkanı Mustafa Paksoy, burada yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte düzenledikleri konferansta, oda üyelerinin dış ticaret ve ihracat konusunda bilgilendirildiğini belirtti.

Elbistan'ın gelişmeye devam eden ve bununla birlikte hızlı bir büyümenin eşiğinde olan bir yerleşim birimi olduğunu ifade eden Paksoy, ilçenin altyapı olarak da ihracat potansiyelinin geliştirilebileceğini söyledi.

Yrd. Doç. Dr. Eren da katılımcılara dış ticaret, dış pazarlara açılma yöntemleri, dış ticarette çevresel etkenler ve işletmelerin dış ticarete hazır olabilmeleri için yapması gerekenler hakkında bilgiler aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dış Ticaret Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement