Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Antalya'da - Son Dakika
Yerel

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Antalya'da

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kepez Belediyesi Geleneksel Ramazan etkinliklerine katıldı.

21.06.2015 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kepez Belediyesi Geleneksel Ramazan etkinliklerine katıldı.

Çavuşoğlu, Kepez Belediyesi tarafından "Mahallelerimizle İftar Sofrasında Buluşuyoruz" programı kapsamında Altınova Sinan Mahallesi'nde vatandaşlarla iftar yaptı.

Çavuşoğlu, iftarın ardından yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun selamlarını getirdiğini belirterek, bir iftar sofrasında daha birlikte olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye iftar sofraları için teşekkür eden Çavuşoğlu, "66 mahallenin hepsinde her gün iftar düzenliyor. Kendisini gönülden kutluyorum. Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin" dedi.

Çavuşoğlu, daha sonra yine Kepez Belediyesi tarafından Yeni Mahalle'de Hasan Doğan Stadı'nın yanındaki alanda düzenlenen "2015 Geleneksel Ramazan Etkinlikleri" programına katıldı. Buradaki stantları gezen Çavuşoğlu, şarkıcı Bülent Serttaş'ın konserini izledi.

Serttaş'dan pasaport teşekkürü

Çavuşoğlu'na hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Serttaş, şöyle konuştu:

"Eskiden yurtdışına çıktığımız zaman pasaportu zor uzatırdık. Korka korka uzatırdık. 'Acaba bizi geri mi gönderecekler' diye. Ama sayenizde vize sırasından atıyorum pasaportu. Allah hepinizden razı olsun. İlk kez söylemiyorum. Polis, 'Where is pasaport' dedi bana. Çıkardım verdim. 'No vize' dedi. 'Turkish pasaport' dedim. Yemin ediyorum, özür dileyerek bana pasaportumu geri verdi. Onun için sizden Allah razı olsun diyorum. Sizler bizi onurlandırdınız, bizler de sizleri her yerde onurlandırmaya çalışıyoruz."

Çavuşoğlu ile Tütüncü, Serttaş'a çiçek sundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Antalya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement