Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Antalya'da Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Antalya'da Açıklaması

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'yi dünden bugüne iyi bir noktaya getirdiklerini, bundan sonra da daha iyi bir noktaya götürmek istediklerini belirtti.

15.05.2015 20:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'yi dünden bugüne iyi bir noktaya getirdiklerini, bundan sonra da daha iyi bir noktaya götürmek istediklerini belirtti.

Çavuşoğlu, Kumluca Belediyesini ziyaretinde yaptığı konuşmada, gece gündüz çalıştıklarını hem Türkiye için hem de dünya için büyük sorumlulukları bulunduğunu dile getirdi.

Yoğun tempo içinde Antalya'yı hiçbir zaman ihmal etmediklerini belirten Bakan Çavuşoğlu, en büyük şanslarının Antalya, Kumluca sevdalısı insanlarla çalıştıklarını söyledi.

Kumluca'ya Sağlık Bilimleri Fakültesi kazandırdıklarını, ülkenin, insanların geleceği için siyaset yaptıklarını söyleyen Çavuşoğlu, "Türkiye'yi dünden bugüne iyi bir noktaya getirdik, bundan sonra da daha iyi bir noktaya götürmek istiyoruz" dedi.

Ülkeyi daha ileriye götürebilmek için çocuklara ve eğitime yatırım yapılması gerektiğine işaret eden Çavuşoğlu, son 14 yıldır bütçeden en çok payı eğitime ayırdıklarını kaydetti. Okullar, yüksekokullar, üniversiteler yaptırdıklarını dile getiren Çavuşoğlu, zamanında imam hatip liselerini açtıklarını, spor lisesinden fen lisesine kadar neye ihtiyaç varsa ülkeye kazandırdıklarını bildirdi.

Görevlerin gelip geçici, hizmetlerin ise kalıcı olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, göreve geldiklerinde Antalya'daki bir olan üniversite sayısının 5'e çıktığını belirtti.

Bakan Çavuşoğlu, Antalya'nın tarım ve turizmin dışında eğitimin de başkenti olacağını ifade etti.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Akdeniz Üniversitesi bünyesinde ilçeye yapılacak Sağlık Bilimleri Fakültesine verdiği destekten ötürü Bakan Çavuşoğlu'na teşekkür belgesi verdi.

Çavuşoğlu, daha sonra esnafı ziyaret ederek, Miraç Kandili'ni kutladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Antalya'da Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement