Dışişleri Bakanlığı'ndan Vatandaşlara Lübnan'a Seyahat Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Dışişleri Bakanlığı'ndan Vatandaşlara Lübnan'a Seyahat Uyarısı

Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlara Lübnan için güvenlik ve seyahat uyarısında bulundu.

19.12.2014 10:23  Güncelleme: 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dışişleri Bakanlığı, Suriye'deki istikrarsızlık ve çatışma ortamıyla bağlantılı olarak Lübnan'da son dönemde meydana gelen gerginlikle ilgili Lübnan'a seyahat eden ve Lübnan'da yaşayan Türk vatandaşlarını tedbirli ve müteyakkız olmaya çağırdı.

Bakanlığın internet sitesinde yer alan güvenlik ve seyahat duyurusunda, Lübnan'da son dönemde meydana gelen olaylar çerçevesinde bu ülkedeki Türk vatandaşlarının ve şirketlerinin güvenliklerinin sağlanması amacıyla ilgili yerel makamlar nezdinde gerekli girişimlerde bulunulduğu bildirildi.

"UYARI VE DUYURULARI TAKİP EDİN"

Duyuruda, "Bu çerçevede, Lübnan'a seyahat eden ve Lübnan'da yaşayan vatandaşlarımızın tedbirli ve müteyakkız olmaları önem arz etmektedir. Vatandaşlarımızın ayrıca Bakanlığımız ve Beyrut Büyükelçiliğimizce yapılabilecek uyarı ve duyuruları takip etmeleri de yararlı olacaktır" denildi.

Dışişleri Bakanlığı\'ndan Vatandaşlara Lübnan\'a Seyahat Uyarısı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dışişleri Bakanlığı'ndan Vatandaşlara Lübnan'a Seyahat Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Burak: Orta dogu cok superde dune kadar skintisi yokmus. Sanki bize getiridi vardi milyarlarca. Bencede TC kesmeli abi bu orta dogu iliskilerini yeminlen kafaya oynar. Nerde cacik ulke var bize geliyor. Gidin kardesim dubaiye katara kanka olun. Eksik kalin bizden kopun bi pesimizdenn 1 0 Yanıtla

Advertisement