Disk Emekli Sen'den Barış Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Disk Emekli Sen'den Barış Çağrısı

DİSK Emekli Sen Eskişehir Şube Başkanı Suat Başaraner, bu topraklarda hiç kimsenin ölmesini istemediklerini, barışın tarafında olduklarını söyledi.

09.09.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DİSK Emekli Sen Eskişehir Şube Başkanı Suat Başaraner, bu topraklarda hiç kimsenin ölmesini istemediklerini, barışın tarafında olduklarını söyledi.

Görevlerinin insanların öldürülmesine seyirci kalmak değil, insanları yaşatmak olduğunu belirten DİSK Emekli Sen Şube Başkanı Suat Başaraner, "Öyle görülüyor ki sadece ölüm ve kan üzerinden politik kazanç sağlamanın peşindeler. Her yerde ve her koşulda söylüyoruz: 'Savaş, ölüm, acı, gözyaşı ve yıkım demektir" dedi.

Savaşın seçim sonrası birdenbire alevlenerek yükselmesinin nedenini artık herkes anladığını öne süren Başaraner, "Nereden acı bir haber gelse, nereden gencecik insanların ve üstelik artık çocukların tabutları gelse, nerede oğlunun, eşinin, yeğeninin, arkadaşının tabutuna sarılıp çaresizlik içinde gözyaşı döken insanlar görsek, yüreklerimiz bir kez daha acı ile burkuluyor. Bunun nedeni, kendi çocuklarını bedelli askerlik ve çürük raporlarıyla askere göndermeyip yoksul çocuklarının tabutlarını siyasi kürsüye çevirmek isteyenlerdir. Savaş sürdükçe kan ve gözyaşı akmaya devam edecek. Akan kan ve gözyaşlarını durdurmanın tek çaresi savaşı derhal durdurmaktan geçmektedir" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Disk Emekli Sen'den Barış Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement