Dişli, Acıelmalık'ta Asfalt Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Dişli, Acıelmalık'ta Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Dişli, Acıelmalık\'ta Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Adapazarı Belediyesi’nin yaz ayının gelmesiyle start verdiği sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

10.08.2015 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı Belediyesi'nin yaz ayının gelmesiyle start verdiği sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Dişli ise başlatılan çalışmaları yerinde inceliyor, vatandaşların isteklerini dinleyerek çözüme kavuşturuyor.

Başlatılan asfalt, yol yapım, kaldırım, çocuk parkları gibi çalışmaların sadece bir iki mahalle ile sınırlı olmadığını, hizmetlerin Adapazarı'nın dört biryanına ulaşacağını belirten Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, "Çaltıcak Mahallesinde gerçekleşen asfalt çalışmalarımızı yerinde inceledik. Mahallelerimizde planlı, hızlı ve modern bir asfalt çalışması gerçekleştiriyoruz. Mahallemize yakışır biz çalışma başlattık. Çaltıcak mahallemizde toplamda 3000 Ton asfalt dökeceğiz. Yani girmediğimiz nokta kalmayacak. Halkımız bu çalışmayı ilgi ile karşıladı. Bizler insanlarımızın mutluluğunu sevincini görünce hizmetin ne kadar doğru olduğunu görüyoruz. Yaptığımız çalışmaların boşa gitmediğini görüyoruz. Çalışmalarımızın sadece Çaltıcak Mahallesi ile kısıtlı olmadığını, Adapazarı'mızı köşe bucak hizmete kavuşturacağımızı belirtmek istiyorum. Bu hedefe ulaşmak için durmadan, duraksamadan ekiplerimizle adeta kontak kapatmadan devam eden çalışmalarımızın bir yeni durağı Acıelmalık Mahallesi olacak" dedi.

Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün Çaltıcak Mahallesinde yaptığı asfalt çalışmalarını inceleyen başkan Dişli'ye çocuklar sevgi gösterisinde bulundu. Çocuklarla bir araya gelen Başkan Dişli, gençlerin isteklerini kırmayarak tek tek hatıra fotoğrafı çekildi. Yarının büyüklerine en iyi şartlarda hizmet etmek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Dişli, "Gençlerimizin içinde bulunmak gücümüze güç katıyor. Onlardan aldığımız enerji bizlere ışık oluyor. Bizler göreve geldiğimizde geleceğimiz olan çocuklarımız için gece gündüz çalışma sözü verdik. ve geleceğimiz olan yavrularımız için yorulmadan usanmadan çalışıyoruz. Onların mutluluğu ve huzuru için her taşın altına elimizi koyuyoruz" ifadelerini kullandı. Başkan Dişli mahallelerindeki asfalt çalışmalarını yakından takip eden çocuklara dondurma ikramında bulundu.

Mahallelerinde yapılan asfalt çalışmalarından dolayı Başkan Dişli'ye teşekkür eden Çaltıcak Mahallesi Muhtarı Musa Boyacıoğlu, Dişli'nin bu güne kadar hiçbir taleplerini geri çevirmediğini söyledi. Boyacıoğlu, "Başkanımız bu güne kadar ilettiğimiz her talebimizi yerine getirdi. Başkanımızın bize yaptığı bu hizmet mahallemizdeki vatandaşların gönlüne taht kurmuştur" dedi. Asfalt çalışmaları sonrasında kahvehane ziyaretinde bulunan Başkan Dişli, mahalle halkıyla sohbet etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dişli, Acıelmalık'ta Asfalt Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement