Ditso, Sibiu Tarım Ticaret ve Sanayi Odası ile Kardeş Oda Protokolü İmzaladı - Son Dakika
Yerel

Ditso, Sibiu Tarım Ticaret ve Sanayi Odası ile Kardeş Oda Protokolü İmzaladı

Ditso, Sibiu Tarım Ticaret ve Sanayi Odası ile Kardeş Oda Protokolü İmzaladı

Afyonkarahisar Dinar Ticaret ve Sanayi Odası (DİTSO) ile Romanya’nın Sibiu kenti Tarım, Ticaret ve Sanayi Odası arasında karşılıklı hizmet standartlarının yükseltilmesi ve DİTSO üyelerinin ihracatının arttırılması “Kardeş Oda” protokolünün imzalandığı belirtildi.

11.06.2016 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar Dinar Ticaret ve Sanayi Odası (DİTSO) ile Romanya'nın Sibiu kenti Tarım, Ticaret ve Sanayi Odası arasında karşılıklı hizmet standartlarının yükseltilmesi ve DİTSO üyelerinin ihracatının arttırılması "Kardeş Oda" protokolünün imzalandığı belirtildi.

Protokolün DİTSO Genel Sekreteri Tansu Kurt ile Sibiu Tarım, Ticaret ve Sanayi Odası Genel Müdürü Prof. Eugen Iordanescu tarafından imzalandığı aktarıldı. Romanya'da imzalanan protokol ile ilgili bir açıklama yapan DİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan Uyan, imzalanan protokol sayesinde DİTSO ile Sibiu Tarım Ticaret ve Sanayi Odası (CIA) arasında iletişimi güçlendirileceği ve karşılıklı hizmet standartlarının artırılmasına olanak sağlanacağını kaydetti. Uyan açıklamasında şunları söyledi:

"Akreditasyon sürecinden başarı ile çıkan Dinar Ticaret ve Sanayi Odasının İlk defa yurtdışında bir oda ile Kardeş Oda protokolü imzalamanın gururunu yaşamaktayız. Kardeş Oda protokolünün iki tarafa da başarılar getirmesini diliyorum. Bu protokol kapsamında Kardeş Oda Sibiu Tarım, Ticaret ve Sanayi Odasına DİTSO Meclis Üyeleri ve odamız üyesi iş adamları ile birlikte ziyaret gerçekleştireceğiz. Protokol ile üyelerimizin ihracatını ve iş hacminin arttırılmasının yollarını da açmış olacağız. Üyelerimize yönelik dış ticaret hamlemizin hedef pazar analizleri, ücretsiz her türlü danışmanlığı eğitimleri ve yurt dışı fuarları aşamalarının yanı sıra üyelerimiz açısından birçok menfaati içerisinde barındıran yurt dışı kardeş oda ilişkileri yeni pazarların oluşmasında önemli etken olacağına inanıyorum." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ditso, Sibiu Tarım Ticaret ve Sanayi Odası ile Kardeş Oda Protokolü İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement