Diva Sen'den Tiyatro Oyunu - Son Dakika
Yerel

Diva Sen'den Tiyatro Oyunu

Diva Sen\'den Tiyatro Oyunu

Diva Sen Çaycuma Temsilciliğinin organizasyonuyla Din Gönüllüleri Vuslat Tiyatro "Ölüler Konuşuyor" adlı tiyatro eserini sergiledi.

22.05.2014 10:09  Güncelleme: 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diva Sen Çaycuma Temsilciliğinin organizasyonuyla Din Gönüllüleri Vuslat Tiyatro "Ölüler Konuşuyor " adlı tiyatro eserini sergiledi.

Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezinde sahne alan tiyatro oyununa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Programa AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Vedat Emeksiz, Saadet Partisi İlçe Başkanı Seyfettin Aydemir, din görevlileri, eğitimciler, STK temsilcileri, bazı daire amirleri ve 400 den fazla vatandaş katıldı. Programın açılış konuşmasını Diva Sen İlçe Temsilcisi Yusuf Bayhan yaptı. Konuşmasına Bayhan, izleyicileri selamladıktan sonra, programa katıldıkları için konuklara teşekkür etti. Diva Sen olarak 2009 yılından buyana konferans serilerinin devam ettiğini, bundan sonra da devam edeceğini belirten Bayhan, bu kez İslam'ın mesajını meşru olan farklı bir yöntemle, tiyatro versiyonunda vermek istediklerini söyledi. Oyunun bitiminde, oyunda rol alan din görevlileri, izleyicilere kendilerini tanıtarak birer kısa konuşma yaptılar. Oyunla ilgili duygu ve düşüncelerini sunmak için sahneye davet edilen Av. Vedat Emeksiz, salonun alt kat üst kat dolduğunu belirterek, oyunun diğer belde ve ilçelerde de sergilenmesini tavsiye etti. Emeksiz, "Tüm ekip arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu akşam çok güzel bir etkinliğe katılmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Diva Sen'e ve Ömer Hocama teşekkür ediyorum. Sadece konferanslarla değil de, toplum için yapılacak sanat faaliyetlerinin bundan sonra da yeni sanat dallarıyla icra edilmesini temenni ediyorum. Bundan sonraki yapılacak olan diğer faaliyetlerinizin de hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Soma'da kaybettiğimiz 301 maden şehidimiz için de üzüntülerimizi ifade ediyoruz ve Bir daha yaşamayalım istiyoruz" şeklinde konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diva Sen'den Tiyatro Oyunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement