Diva-Sen Genel Başkanı Çopursuz: Haçlı güruhu ülkemizi bölmek istiyor - Son Dakika
Güncel

Diva-Sen Genel Başkanı Çopursuz: Haçlı güruhu ülkemizi bölmek istiyor

Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Mustafa Çopursuz, Haçlı güruhu, ülkemizi birbirine düşürebilmek için çok değişik yollar denemektedir.

16.05.2016 21:27  Güncelleme: 09:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (DİVA-SEN) Genel Başkanı Mustafa Çopursuz, "Haçlı güruhu, Siyonist ve emperyalist güçler şeklinde ülkemizi bölüp parçalamak, ülkemizde yaşayan bütün insanları birbirine düşürebilmek için çok değişik yollar denemektedirler." dedi.

Beraberinde Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Fidan ve Mehmet Naci Özay ile bir lokantada sendika üyeleriyle bir araya gelen Çopursuz, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'yi bölüp parçalamak isteyenlerin hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacağını söyledi.

Son zamanlarda terör saldırılarının arttığını ve ülkenin zarar görmesi için dış güçlerin düğmeye bastığını belirten Çopursuz, "Ülkemiz son günlerde birlik ve beraberliğe, kardeşlik duygusuna muhtaçtır. Bu yörede de bunu dile getirmek, birlik ve beraberliğin yeniden tesisi ve kuvvet bulması için bizlere düşen vazifeyi yerine getirmek üzere geldik." ifadesini kullandı.

Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamasında bir araya gelen farklı görüşteki insanları işaret eden Çopursuz, şöyle konuştu:

"Şampiyonluğu kutlayanlar içerisinde her türlü görüşe sahip ülkemiz insanı vardı. Sağcısı solcusu, muhafazakarı dindarı ve değişik bütün kesimlerde Beşiktaş taraftarı olan herkes vardı. Bir Beşiktaş, çeşitli düşüncelere sahip olan insanları nasıl bir araya getirdiyse, ülkemiz de birlik ve beraberliği sağlamak için her görüşe sahip olan insanlar birlikte yaşama kültürüne sahip olabilirler ve kolay bir şekilde bir araya gelebilirler."

"Haçlı güruhu değişik yollar denemektedir"

Türkiye'nin jeopolitik ve jeostratejik konumu ile dünyanın en önemli noktalardan birinde yer aldığını ifade eden Çopursuz, herkesin bunun kıymetini bilmesi gerektiğini aktardı.

Malazgirt Zaferi'nden bu yana Türkiye'yi bölüp parçalamak isteyen bir haçlı güruhunun varlığına dikkati çeken Çopursuz, şunları kaydetti:

"Ne yazık ki bu haçlı güruhu daha sonra Kurtuluş Savaşı'na katılmış ve ülkemizi yine parçalamak için çeşitli faaliyetler içerisine girmiştir. Elhamdülillah değişik ırka, dile sahip aziz milletimiz bir araya gelerek vatanımızı ve milletimizi korumuşlardır. Şimdi yine aynı şekilde o haçlı güruhu Siyonist ve emperyalist güçler şeklinde ülkemizi bölüp parçalamak, ülkemizde yaşayan bütün insanları birbirine düşürebilmek için çok değişik yollar denemektedirler."

Hükümetin Türkiye'nin her yerine eşit şekilde devletin imkanlarını ulaştırmaya çalıştığını ve hiç kimseyi ötekileştirmediğini vurgulayan Çopursuz, şöyle devam etti:

"Ne yazık ki o olaylara alet olan da hep bizim vatandaşlarımızın evlatlarıdır. Ne olur, yapmayın. Bu ülke bizim, hepimizin. Bizi birbirimize düşürmeye çalışanlara biz de maşa olarak elimizi atıp kendimizi ateşe atmayalım. Bir zamanlar bu milletimizi birbirine düşürebilmek için Kürt Türk, sağcı solcu ve Alevi Sünni ayrımı yaptılar ama muvaffak olamadılar. Bugün de inşallah muvaffak olamayacaklar. Hepimiz bir gemide yaşıyoruz. Bu gemi su aldığı zaman hepimiz zarara göreceğiz. Hükümetimiz ülkemizin her tarafında kayda çalışmalar gerçekleştirmiştir. Türkiye'nin her tarafını geziyoruz. Yollar, tüneller, hastaneler gibi yatırımları görüyoruz. Çok güzel fiziki değişiklikler yapıldı. Bunları da takdir ediyoruz. Hükümetimiz, devletimiz hiçbir insanı ötekileştirmiyor. Herkese devletin imkanlarını eşit olarak sunuyor. Bunun kadir ve kıymetini bilelim."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diva-Sen Genel Başkanı Çopursuz: Haçlı güruhu ülkemizi bölmek istiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement