Diva-Sen'in Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Görmez'i Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Diva-Sen'in Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Görmez'i Ziyareti

Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (Diva-Sen) Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt Şube Başkanı Mehmet Naci Özay, Diyanet İşleri Başkanlığında çalışan personelin sorunlarını ve çözüm önerilerini Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'e ilettiklerini söyledi.

28.08.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (Diva-Sen) Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt Şube Başkanı Mehmet Naci Özay, Diyanet İşleri Başkanlığında çalışan personelin sorunlarını ve çözüm önerilerini Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'e ilettiklerini söyledi.

Özay, yaptığı açıklamada, Diyanet İşleri Başkanlığının merkez ve taşrada çalışan personelin sorunlarının çözümü için gerekli çalışmalarda bulunduklarını, bu kapsamda Diva-Sen Genel Başkanı Mustafa Çopursuz ve yönetim kurulu üyeleriyle Görmez'i ziyaret ettiklerini söyledi.

Ziyarette kurum çalışanlarının sorunlarının dile getirildiğini ve çözüm yolları üzerinde durulduğunu dile getiren Özay, şöyle konuştu:

"Diyanet İlşleri Başkanlığında bulunduğu zaman dilimlerinde Diyanet'e yeni vizyon kazandıran, yurt içi ve yurt dışında İslam dininin sağlam kaynaklardan öğrenilmesi yönünde gecesini gündüzüne katarak enerjisini bu yolda harcayan Sayın Başkanımız Prof. Dr. Mehmet Görmez'in, kurumumuzu model alan değil model olan bir kurum haline getirme azmi ve gayreti içerisinde olduklarını görüyor ve biliyoruz. Bu nedenle, sendikamızın aynı iştiyakla hazırladığı dosyanın Sayın Başkanımız Görmez tarafından dikkate değer kabul edilmesi ve saha çalışması neticesi hazırlandığı gerçeğinden hareketle incelendiği takdirde birçok problemlerin çözüme kavuşacağı inancımızı da dile getirmenin verdiği mutluluğu içerisindeyiz."

Özay, kurum çalışanlarının daha rahat bir şekilde görev yapabilmeleri için çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diva-Sen'in Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Görmez'i Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement