Divapan'dan Büyük Aile İftarı - Son Dakika
Yerel

Divapan'dan Büyük Aile İftarı

Divapan\'dan Büyük Aile İftarı

Kombassan Holding’e bağlı Divapan Entegre Ağaç Panel Sanayi çalışanları ve aileleri, Divapan yönetimi tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldiler.

12.07.2014 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kombassan Holding'e bağlı Divapan Entegre Ağaç Panel Sanayi çalışanları ve aileleri, Divapan yönetimi tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Divapan'ın geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde Semazen gösterisi ilgi gördü. Başarılı öğrencilerin ödüllendirildiği iftar programında ayrıca Pembe Panter Komedi dans üçlüsünün gösterisi de alkış aldı.

Divapan Entegre Ağaç Panel Sanayi Düzce Fabrikası'nın bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Divapan Genel Müdürü Hakan Zengin, Divapan fabrika yöneticileri, çalışanlar ve aileleri katıldı.

İlahi Grubunun seslendirdiği ilahiler ve semazen gösterisi ile başlayan iftar yemeğinin ardından konuşan Genel Müdür Hakan Zengin hayırlı Ramazanlar diledi.

Çalışmanın önemine değinerek, birlik ve beraberlik mesajları veren Hakan Zengin "Çalışan insan kim olursa olsun, bir şirket çalışanı arkadaşından daha değerli değildir. Çalıştığımız şirket bizim karakterimizi ve kişiliğinizi belirler. Çok çalışarak takım ruhu içerisinde başarıya ulaşabiliriz. Çok çalışmak bazen yetmeyebilir. Kendimizi sürekli bilememiz, yenilememiz lazım. Fabrika içerisinde bir fabrika kurduk. Bu fabrikanın daha iyi çalışması için herkes elinden geleni yapacak. İnşallah yeni başarılara hep birlikte imza atarız" diye konuştu.

ÇALIŞANLARIN ÇOCUKLARINA KARNE HEDİYESİ

Hakan Zengin, çalışanların başarılı çocuklarını ödüllendirme geleneğinin de devam edeceğini ifade ederek "Ödül verdiğimiz öğrenciler artarak devam ediyor. Bu ödüller çocuklarımızı teşvik ediyor buda beni çok sevindiriyor" diye konuştu. Zengin daha sonra başarılı öğrencilere ödüllerini takdim etti.

PEMBE PANTER DANS ÜÇLÜSÜ KIRDI GEÇİRDİ

Divapan'ın iftar yemeğinde birde sürpriz yaşandı. Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarışmasında gösterdiği performans ile Türkiye 3'üncüsü olan Pembe Panter Komedi Dans Üçlüsü'nün gösterileri de geceye renk kattı. Yemeğe katılanlar gösteriyi büyük bir ilgi ile izledi. İftar programı havai fişek gösterileri ile son buldu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Divapan'dan Büyük Aile İftarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement