Diyarbakır Barosu 'Suikast', Avukat 'Keskin Nişancı' Dedi - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Barosu 'Suikast', Avukat 'Keskin Nişancı' Dedi

Diyarbakır Barosu \'Suikast\', Avukat \'Keskin Nişancı\' Dedi

Diyarbakır Barosu'nun "Tahir Elçi suikast sonucu öldürüldü" açıklamasının ardından Avukat Demirhan "Tek kurşunla öldürüldü. Keskin nişancı öldürmüş olabilir" dedi.

28.11.2015 13:18  Güncelleme: 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Barosu, Baro Başkanı Tahir Elçi'nin suikast sonucu öldürüldüğünü söyledi. Avukat Baki Demirhan ise, "Tek kurşunla öldürüldüğü kesinleşti. Tahir Elçi'nin keskin nişancı kurşunuyla öldürülmüş olabileceğini düşünüyoruz" dedi.

DİYARBAKIR BAROSU "SUİKAST" DEDİ

Diyarbakır Barosu, bugün Sur ilçesindeki tarihi Dört Ayaklı Minare önünde çıkan çatışmada Baro Başkanı Tahir Elçi'nin "suikast" sonucu hayatını kaybettiğini ileri sürdü.

Baronun resmi twitter hesabından yapılan açıklamada, "Baro Başkanımız Av. Tahir Elçi suikast sonucu öldürülmüştür" denildi.


AVUKAT DEMİRHAN: KESKİN NİŞANCI ÖLDÜRDÜ

Avukat Baki Demirhan ise, "Açıklama sürerken silah sesleri duyuldu. Arkaya doğru koşuşturma başladı.Tahir beyle birlikte koştuk, sonra öldürüldü. Tek kurşunla öldürüldüğü kesinleşti. Tahir Elçi'nin keskin nişancı kurşunuyla öldürülmüş olabileceğini düşünüyoruz" dedi.

BARO BAŞKANLARI DİYARBAKIR'A GİDİYOR

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesi üzerine, tüm baro başkanlarını Diyarbakır'a çağırdı.

Kendisi de TBB Yönetim Kurulu ile birlikte Diyarbakır'a yola çıkan Feyzioğlu, "Bu alçak saldırı, sadece kardeşimiz Tahir'e değil, tüm Türkiye'ye yapıldı" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır Barosu 'Suikast', Avukat 'Keskin Nişancı' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • Ali: Yanınada ki silahla vurulmuş.. Planlı ve amaçlı bir çatışma oyunu.. Lanet olsun tahir elçiye kıyanlara ve lanet olsun bu ülkeyi ateşe atan yobazlara 70 51 Yanıtla keko: Kim vurdu bilen varmı? polis mi terörist diyemediğimiz itinayla gerilla dediğimiz ne olduğu bilinmeyenler mi?? 0 0
  • akil: Öldürüldüğüne üzülmedim. Tam tersi savundugu pkk ypg tarafindan oldurulmesine sevindim. Allah atesini bol etsin obur dunyada. Sehit olan polislere de rahmet etsin. Onemli olan olmek degil nasil oldugundur. Ve nere gidecegindir 71 48 Yanıtla
  • kürt: yazıklar olsun bu devlette artık beraberlik kardeşlik hikayeeeee boşşşş bu saaten sonraa 49 64 Yanıtla Zazakentli: Asıl beyin yoksunu sensin be ulan orda ölen örgüt uşağı falan degil,tcnin baro başkanıydı be salakörgütçü olsaydı kendiyle beraber üç tane cenabeti de götürür dü yanında 0 0
  • Bilal: Türkün gücünü göreceksiniz 31 48 Yanıtla
  • Türkiyem: Dünya Türkiye ile ugrasiyor içerden dışardan. dışardan düğmeye bastılar yine uyanin! 49 18 Yanıtla
  • osman: Diyarbakıra sıkı yönetim ilan edilmeli 35 22 Yanıtla
  • Şavrole Orhan: Tahir elçi su yolunda kırılmış testidir. 6 3 Yanıtla
  • nuri: nedense hiç üzülmedim 3 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement