Diyadin Belediyesi'nden Bir İlk Daha - Son Dakika
Güncel

Diyadin Belediyesi'nden Bir İlk Daha

Ağrı'nın Diyadin ilçe belediyesi eş başkanları Xezal Aras ve Nizamettin Özden, yaklaşık bir buçuk yıllık belediye hizmetleri döneminde ilçede sayısız ilklere imza attı.

09.11.2015 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eş başkanlar ilçede yaşanan trafik yoğunluğu sorununa ilk defa yapılan yol kapanı uygulamasıyla çözüm oldu. Ziraat bankası ve PTT binasının yer aldığı caddeler çift yönlü olduğundan araçların karşı yola geçmesi için şoförlerin dakikalarca beklemesi gerekiyordu. Belediye eş başkanlarının belediye ulaşım müdürlüğüne verdiği talimat sonucu belediye ulaşım müdürlüğüne bağlı ekipler ve belediye zabıta ekibi her iki caddeye tek yön levhaları yerleştirerek caddeyi tek yön haline getirdi. Yapılan bu uygulamayla trafik sorunu ortadan kalkmış oldu.

Diyadin Belediyesi'nin ilk defa yaptığı caddeye yol kapanı kurma uygulamasını ilçede yaşayan yurttaşlar büyük bir ilgiyle izledi.

Yurttaşlar, uygulamayı yerinde inceleyen belediye eş başkanı ve eş başkan yardımcısına Diyadin'i bir taşra kasabası görünümünden kurtarıp modern ve yaşanılabilir

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Diyadin Belediyesi'nden Bir İlk Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement