Diyadin'in İlk Kadın Belediye Başkanı Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Diyadin'in İlk Kadın Belediye Başkanı Görevine Başladı

Ağrı'nın Diyadin ilçesinin ilk kadın Belediye Başkanı Hazal Aras, görevine başladı.

03.04.2014 17:52  Güncelleme: 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyadin ilçesinin ilk kadın belediye başkanı Hazal Aras, görevine başladı.

30 Mart yerel seçimlerde Diyadin Belediye Başkanlığı'nı kazanan Aras, İlçe Seçim Kurulu'na giderek, mazbatasını aldı. Daha sonra belediye binasına gelerek, makamına geçen Aras, burada yaptığı konuşmada, belediye olarak en iyi şekilde çalışacaklarını söyledi.

BDP'den ihraç edilen ve daha sonra bağımsız görevine devam eden kendinden önceki belediye başkanını eleştiren Aras, "Başta ilçemizin mülki amiri olmak üzere, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü'nden kontrolör ve bağımsız denetçi talebinde bulunacağız. Devraldığımız belediyenin olası yolsuzluklarına karşı, olumsuzluklarına karşı dört bir koldan inceleme başlatacağız" dedi.

Elde ettikleri raporları vatandaşlarla paylaşacaklarını ifade eden Aras, "Aylık olarak tüm gelir gider hesaplarımızı yine sizlerle paylaşacağız. Yönetimimizin, belediyecilik anlayışımızın şeffaf olması açısından bunu gerekli görüyoruz. Halkın da bu yönde bir talebi var. Her şey kuralına uygun işleyecek. Bu noktada kaygınızın olmamasını istiyoruz" ifadelerini kullandı. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diyadin'in İlk Kadın Belediye Başkanı Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement