Diyalizden Çıkıp Oğlu İçin Maden Ocağına Koştu - Son Dakika
Güncel

Diyalizden Çıkıp Oğlu İçin Maden Ocağına Koştu

Diyalizden Çıkıp Oğlu İçin Maden Ocağına Koştu

Ermenek'teki kömür ocağında su baskını sonucu mahsur kalan 18 işçiden Mehmet Baha'nın babası, hastalığına rağmen kurtarma çalışmalarını izlemek için ocağa geldi.

01.11.2014 12:35  Güncelleme: 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'ın Ermenek İlçesi'ne bağlı Pamuklu Köyü yakınlarındaki kömür ocağında su baskını sonucu mahsur kalan 18 işçiden 36 yaşındaki Mehmet Baha'nın görme engelli ve böbrek rahatsızlığı nedeniyle diyalize giren babası 74 yaşındaki Hasan Baha, hastalığına rağmen kurtarma çalışmalarını izlemek için ocağa geldi.

Kızılay'ın kurduğu çadırda diğer madenci yakınlarıyla bekleyen Hasan Baha, oğlunun ve diğer madencilerin sağ çıkması için dua etti. Haftanın 4 günü diyalize giren Hasan Baha'nın yakınları, şunları anlattı:

"Tedavisinin ardından eve gitmek istemedi. 5 gündür buraya getirmiyorduk. Rahatsızlığına rağmen, kurtarma çalışmalarının yapıldığı alana gelmek istediğini söyledi. Kendisi için zor olacağını söylememize rağmen ısrar edince getirdik. Yanından bir an olsun ayrılmıyoruz. Yapılan çalışmalarla ilgili kendisine bilgi veriyoruz." - Karaman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyalizden Çıkıp Oğlu İçin Maden Ocağına Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement