Diyanet - Sen Edirne Şube Başkanı Eroğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Diyanet - Sen Edirne Şube Başkanı Eroğlu Açıklaması

Diyanet - Sen Edirne Şube Başkanı Mahmut Eroğlu, sendikalarının üyelerine yönelik kazanımlarına devam ettiğini belirtti.

19.08.2015 09:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyanet - Sen Edirne Şube Başkanı Mahmut Eroğlu, sendikalarının üyelerine yönelik kazanımlarına devam ettiğini belirtti.

Eroğlu, Diyanet - Sen'in 17 kuruluş yıl dönümü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, geçmişte din görevlilerine sendika kurma hakkı verilmemesinin daha sonraki süreçlerde aşıldığını ifade etti.

Çeşitli oluşumların ardından oluşturulan Diyanet - Sen'in 17 yıldır üyelerinin kazanımları için uğraş verdiğini bildiren Eroğlu, şunları kaydetti:

"Diyanet-Sen bu gün 71 bini geçen üye sayısı, 12 yıldır yetki, memur sendikaları içerisinde yüzde 60 sendikalaşma oranı ile Türkiye'nin en yüksek sendikalaşma oranına sahip memur sendikası olması ve din görevlilerine ve Vakıflar Genel Müdürlüğü çalışanlarına sağladığı yüzlerce kazanımla başarısını taçlandırmaya üyelerinden aldığı güçle devam etmektir.

Birlikte rahmet ve bereket vardır düşüncesinden hareketle örgütlenen, bu örgütlenmeyi yetki ile taçlandıran ve zirvede kalmayı başaran Diyanet - Sen yoluna  değerli üyelerinden aldığı destek ve güçle devam ediyor. Bu gün Diyanet-Sen 71 bini geçen üye sayısı ile gerek hizmet kolunda gerekse Türkiye genelinde ülkemizin sendikalaşma oranı en yüksek memur sendikasıdır. Kuruluşundan sendikamızın bu günlere gelmesine kadar bu başarıda büyük emeği olan başta merhum Genel Başkanımız Ahmet Yıldız'ı, Merhum Onursal Genel Başkanımız İsmail Karakaya'yı rahmet ve minnetle anarken değerli üyelerimize teşekkür  eder, 17. kuruluş yıl dönümümüzün tüm camiamıza hayırlı olmasını dileriz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diyanet - Sen Edirne Şube Başkanı Eroğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement