Diyanet Sen Şube Başkanı Görgülü İdam İstedi - Son Dakika
Yerel

Diyanet Sen Şube Başkanı Görgülü İdam İstedi

Diyanet Sen Mersin Şube Başkanı Ahmet Görgülü, Özgecan Aslan’ın vahşice öldürülmesinin infiale neden olduğunu belirterek, "Bu tür suç işleyen insanlıktan çıkmış yaratıklar, benzeri suça temayül edecek tüm sapıklara ibret olacak bir ceza ile hak ettiğini bulmalıdır.

15.02.2015 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyanet Sen Mersin Şube Başkanı Ahmet Görgülü, Özgecan Aslan'ın vahşice öldürülmesinin infiale neden olduğunu belirterek, "Bu tür suç işleyen insanlıktan çıkmış yaratıklar, benzeri suça temayül edecek tüm sapıklara ibret olacak bir ceza ile hak ettiğini bulmalıdır. Yargılandıktan sonra Mersin Atatürk Parkı'nda insanların gözü önünde idam edilmeli" dedi.

Görgülü, yaptığı yazılı açıklamada, Çağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencisi Özgecan Aslan'ın vahşice öldürülmesinin, şehirde infiale sebep olduğunu belirtti. Bu üzücü olayın herkesi derinden etkilediğini vurgulayan Görgülü, "Bu tür suç işleyen insanlıktan çıkmış yaratıklar, benzeri suça temayül edecek tüm sapıklara ibret olacak bir ceza ile hak ettiğini bulmalıdır. Yargılandıktan sonra Mersin Atatürk Parkı'nda insanların gözü önünde idam edilmeli. Edilmeli ki, bu işe yeltenecek tüm sapık zihniyetli insanlara da bir ders olmalı. Bu caniler yargılanıp devlet eliyle yıllarca içeride beslenmemeli. İbretlik ceza verilmeli. Hayatının baharında cinayete kurban giden Özgecan Aslan'a Allah'tan rahmet, acılı aileye ve tüm Türkiye'ye sabırlar diliyoruz" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diyanet Sen Şube Başkanı Görgülü İdam İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement