Diyanet- Sen Zonguldak Şubesinin Genel Kurulu - Son Dakika
Yerel

Diyanet- Sen Zonguldak Şubesinin Genel Kurulu

Diyanet Sen Zonguldak Şubesi'nin olağan genel kurulu yapıldı.

09.11.2014 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyanet-Sen Zonguldak Şubesi'nin olağan genel kurulu yapıldı.

Diyanet- Sen Zonguldak Şube Başkanı Halil İbrahim Kulaç, Zonguldak Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleşen genel kurulda yaptığı konuşmada, fikir ve inanç özgürlüklerinin önündeki engellerin kalkması için mücadele verdiklerini söyledi.

Siyasi ve ideolojik sendikacılık yapmak yerine, bağımsız, ilkeli, hizmet anlayışıyla sendikacılık yaparak her gün büyümeye devam ettiklerini anlatan Kulaç, şunları kaydetti:

"Öncelikli talebimiz ülkemizin kalkınması, ilerlemesi, demokrasinin işlemesi, sosyal barışın ve adaletin sağlanması, milletimizin huzuru ve mutluluğu için din hizmetinin veriminin artmasıdır. Bizler, İmam Hatip Liseleri'nin orta kısımlarının açılması ve katsayının kalkması, üniversitelerde başörtü zulmüne son verilmesi için çalışmalar yaptık. Kamusal alanda kılık kıyafet yönetmeliğinin değiştirilmesi için açılan imza kampanyasına destek verdik. Eğer bugün bu konuda bir başarı elde edildiyse bunda Memur- Sen'in katkısının olduğunu söylemek istiyorum. Tabii ki siyasi irade gösteren Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'a huzurlarınızda teşekkür etmek isterim."

Tek listeyle yapılan genel kurulda mevcut Başkan Halil İbrahim Kulaç, yeniden Diyanet-Sen Zonguldak Şubesi başkanı oldu. - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diyanet- Sen Zonguldak Şubesinin Genel Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement