Diyanet Vakfı'nın 40'ıncı Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

Diyanet Vakfı'nın 40'ıncı Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri

Diyanet Vakfı\'nın 40\'ıncı Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri

Şanlıurfa'da Diyanet Vakfı'nın 40'ıncı Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri çerçevesinde Müftülük tarafından cami cemaatine lokum ikram edildi.

23.03.2015 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Urfa Müftüsü İhsan Açık ve Haliliye İlçe Müftüsü İbrahim Halil Okulu, Türkiye Diyanet Vakfı'nın 40'ıncı yıl dönümünde camii cemaatine lokum ikram etti.

Etkinlik ile ilgili Müftü Açık, "Türkiye Diyanet Vakfı'nın 40'ıncı yıldönümünde Diyanet Vakfına maddi ve manevi destek veren vatandaşlarımızın ahirete intikal edenlerinin ruhlarına şad etmek gayesiyle VakfınHaliliyeşubesi tarafından Hz.İbrahim Peygamber (Sanayi) Camii ve Peygamberler camii cemaatine lokum ikram ettik" dedi.

Haliliye İlçe Müftüsü İbrahim Halil Okulu ise "Yeryüzünde İyiliğin egemen olması için insanlara ve bu yolda çaba şarf eden kurumlara maddi ve manevi olmak vizyonuyla hizmet veren Türkiye Diyanet Vakfı HaliliyeSubesine bağışta bulunan ve destek verenleri hiçbir zaman unutmamak gerektiğini belirtmek düşüncesiyle Hatim, Mevlid ve çeşitli etkinliklerle Hayır sahiplerini yad etmeye çalışıyoruz. Bu günde camii cemaatine lokum ikram ekmekle hayır sahiplerinin geçmişlerinin ruhlarına Fatihalar gönderdik" diye konuştu.

Bu arada Türkiye Diyanet Vakfı merkezine müracaat edip bağışta bulunan hayırsever vatandaşların destekleriyle Akçakale 26 küçükbaş kurban kesildi.

Müftülük organizasyon ile ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "İlçe merkezinde yaşayan muhtaç, yoksul ve Suriye'den göçe zorlanan fakir kimsesiz Suriyeli kardeşlerimize eşit bir şekilde 220 aileye ulaşılarak ortalama 2 bin 640 kişiye et yardımında bulunulmuştur.Yardımda bulunan hayırsever vatandaşlarımıza Allah kestikleri kurbanlarını kabul etsin."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Diyanet Vakfı'nın 40'ıncı Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement