Diyanet Vakfı Sinop Şubesinden İhtiyaç Sahibi Mülltecilere Yardım - Son Dakika
Yerel

Diyanet Vakfı Sinop Şubesinden İhtiyaç Sahibi Mülltecilere Yardım

Sinop Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sinop Şubesi Başkanı Mustafa Erkan ile eşi Nalan Erkan öncülüğünde başlatılan "Muhtaç Aile" Kampanyasına destekler devam ediyor.

26.02.2015 12:28  Güncelleme: 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sinop Şubesi Başkanı Mustafa Erkan ile eşi Nalan Erkan öncülüğünde başlatılan "Muhtaç Aile" Kampanyasına destekler devam ediyor.

Kampanya kapsamında Sinop'ta yaşayan mültecilere kuru gıda, giyim, muhtelif ev eşyası, ayni ve nakdi yardımlar yapıldı.

Sinop İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sinop Şubesi Başkanı Mustafa Erkan, kampanyaya destek verenlere teşekkür ederek, "Sinop halkının destek ve gayretleriyle, ülkelerini terk ederek cennet vatanımızın değişik bölgelerinde barınmaya çalışan mülteci kardeşlerimizin her zaman yanlarında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Türkiye Diyanet Vakfı Sinop Şubemizin organizasyonu, hanım kardeşlerimizin üstün gayretleri sayesinde ilimizde yaşama mücadelesini sürdüren muhtaç ailelerin ihtiyaç tespitleri yapılmakta ve mümkün mertebe karşılanmaktadır. Bu bağlamda bizlere destek olan başta Sinop'umuzun kadirşinas ruhlu ve yardımsever halkına, Kuran Kursu öğreticilerine ve öğrencilerine, Türkiye Diyanet Vakfı Sinop Şubesi ve Müftülük personellerine, her zaman yanımızda olan kamu kurum amirleri ve değerli eşlerine teşekkür ediyorum" dedi.

Erkan, Muhtaç Aile Kampanyasına katılmak isteyen hayırsever vatandaşların İl Müftülüğü hizmet binasında faaliyetlerini sürdüren Türkiye Diyanet Vakfı Sinop Şubesine başvurabileceklerini ya da bulundukları bölgelerdeki cami görevlilerine ulaşabileceklerini söyledi.

Kampanya ile ulaşılan mülteciler ise zor günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Diyanet İşleri Başkanlığına, Türkiye Diyanet Vakfı Sinop Şubesi görevlilerine ve Sinop İl Müftülüğü personeline teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diyanet Vakfı Sinop Şubesinden İhtiyaç Sahibi Mülltecilere Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement