Diyanet Vakfı Topladığı Yardımları Samsat İlçesinde Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Diyanet Vakfı Topladığı Yardımları Samsat İlçesinde Dağıttı

Diyanet Vakfı Topladığı Yardımları Samsat İlçesinde Dağıttı

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde toplanan fitre ve zekatlar Samsat ilçesindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıldı.

04.07.2016 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde toplanan fitre ve zekatlar Samsat ilçesindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıldı.

Samsat İlçe Müftülüğü ve Diyanet Vaktı Samsat Şubesi tarafından toplanan fitre ve zekatlar Samsat ilçesinde ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlara bayram öncesinde dağıtıldı.

Samsat İlçe Müftüsü Mehmet Seri Doğru ve Diyanet Vakfı görevlisi Temel Kaya tespit ettikleri evleri tek tek ziyaret ederek yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Samsat İlçe Müftüsü Mehmet Seri Doğru, toplanan yardımları yine aynı yerde dağıtmakla kendilerinin zengin ile fakir arasında aracılık yapmış olduklarını, bayram öncesi fakirlerin sevinçlerine şahit olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Müftü Doğru, "Samsat ilçemizde topladığımız fitre ve zekatları yine Samsat ilçemizde ihtiyaç sahiplerine dağıttık. Bayram öncesi böyle yardımlarla durumu zayıf olan kardeşlerimizin de daha mutlu bir şekilde bayramı karşılamalarına vesile olduk. Allah yardım yapan kardeşlerimizden razı olsun. Bütün Samsat halkı ve İslam Alemi'ne hayırlı bayramlar diliyor, yeryüzüne sevgi, barış ve huzurun hakim olmasını temenni ediyoruz" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diyanet Vakfı Topladığı Yardımları Samsat İlçesinde Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement