Diyanetime Dokunma-Diyanetine Sahip Çık" Eylemi - Son Dakika
Güncel

Diyanetime Dokunma-Diyanetine Sahip Çık" Eylemi

Diyanet-Sen Denizli Şube Başkanı Mustafa Şimşek, Diyanet İşleri Başkanlığının, bu ümmet coğrafyası için umut olduğunu söyledi.

19.01.2016 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyanet-Sen Denizli Şube Başkanı Mustafa Şimşek, Diyanet İşleri Başkanlığının, bu ümmet coğrafyası için umut olduğunu söyledi.

Şimşek, Memur-Sen ile sendikaya bağlı iş kollarının destek verdiği "Diyanetime Dokunma- Diyanetine Sahip Çık" adıyla Delikliçınar Meydanı'nda düzenlenen basın açıklamasında, ümmet coğrafyasına hizmet eden, mazlumların, çaresizlerin imdadına yetişen, iman ve hakikat ölçülerini her alanda ve herkese hatırlatmaya çalışan Diyanet'e yapılan acımasız saldırılara karşı olduklarını, bunu dünyaya duyurmak için bir araya geldiklerini belirtti.

Diyanet'e saldırı dilini kullananların, iyi niyetten yoksun, ön yargılı insanlar olduğunu ifade eden Şimşek, şöyle konuştu:

"Diyanet İşleri Başkanlığını itibarsızlaştırmayı bir yöntem olarak kullanmak hiçbir akıl ve vicdan tarafından kabul edilemez. Sapkın, çarpık, yorum ve değerlendirmeler, topluma başkanlığın görüşü olarak takdim edilemez. Bazı çevrelerin konuyu defalarca başkanlığın görüşü olarak takdim etmesi hiçbir ahlaki değerle ve duyarlılıkla ilişkilendirilemez. Diyanet, bu ümmet coğrafyası için umuttur. Bu umut biterse dünya coğrafyasındaki mazlumlar çaresizliğe itilir. Vicdan yoksunu, inanç yoksunu bir millet olmaya doğru adım adım sürükleniriz. Ne refahtan bahseden bir millet oluruz, ne de ezanı Kur'an-ı dinleyebilen bir millet oluruz. Bağımsızlığımızın sembolleri tek tek ellerimizden kayar gider."

Şimşek, dillerinden kin dökülenlerin, Diyanet'e dair tek bir olumlu cümle kurmayanların, Diyanet'in kucaklayıcı, yapıcı, aydınlatıcı ve aydınlık yüzünü görmesinin de imkansız olduğunu vurguladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diyanetime Dokunma-Diyanetine Sahip Çık' Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement