Diyar Arsin'e Galibiyet İçin Gidiyor - Son Dakika
Spor

Diyar Arsin'e Galibiyet İçin Gidiyor

Diyar Arsin\'e Galibiyet İçin Gidiyor

Spor Toto 3.lig 2. Grubunda Play – Off'u garantileyen Yeni Diyarbakırspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Arsinspor maçının idmanlarını sürdürüyor.

22.04.2015 20:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen haftayı sahasında oynadığı ligdeki önemli rakiplerinden birisi olan Sivas 4 Eylül Belediyespor galibiyetiyle kapatan Yeni Diyarbakırspor, dikkatler Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Arsinspor maçına çevrildi.

Yeşil – Kırmızılı takımda hedef, ligde oynayacakları 32 hafta maçını da galibiyetle kapatabilmek. Teknik Direktör Mustafa Ceviz nezaretinde hafta başından beri sürdürülen idmana koşu ve ısınma hareketleriyle başladılar. Daha sonrada 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları yapıldı. Antreman dayanıklılık çalışmalarıyla sona erdi. Kaleciler ise idman sonrasında özel idmana tabii tutuldu. Teknik Direktör Mustafa Ceviz yaptığı açıklamada, Antrenmanlarını Cuma günü öğleden sonra tamamlayacaklarını belirterek, "Yeni Diyarbakırspor olarak, ligde başarılı çizgimizi devam ettiriyoruz. Şu anda lig 4'cüsüyüz.58 puana sahibiz. Bu maçımızla birlikte ligde 3 maçımız var. Bu 3 maçımızıda kazanıp öyle devam etmek istiyoruz. 3 Maçta neyin ne olacağı belli olmaz. Biz kendi işimize bakacağız" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyar Arsin'e Galibiyet İçin Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement