Diyar Tv'den Melih Gökçek'in Sosyal Paylaşım Sitesindeki Mesajına Açıklama - Son Dakika
Güncel

Diyar Tv'den Melih Gökçek'in Sosyal Paylaşım Sitesindeki Mesajına Açıklama

Merkezi Diyarbakır’da bulunan Diyar TV, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, kanalları hakkında sosyal paylaşım sitesinde yayımladığı mesajlar nedeniyle açıklama yaptı.

13.05.2015 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezi Diyarbakır'da bulunan Diyar TV, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, kanalları hakkında sosyal paylaşım sitesinde yayımladığı mesajlar nedeniyle açıklama yaptı.

Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan kanalın Genel Müdürü Serhat Kan, Gökçek'in 12 Mayıs'ta takipçilerine atmış olduğu mesajlar ile kanallarını zan altında bıraktığı belirtilerek, "Kanalımızın çizgisi hakkında en ufak bir düşüncesi veya fikri olmadan ve bizleri tanımadığı, izlemediği halde, su-i zanda bulunarak tarafımıza karşı yapmış olduğu saldırıyı ile iftirayı şiddetle kınadığımızı ve bunu asla içimize sindirmediğimizi bildiriyoruz" dedi.

Diyar TV ailesi olarak da konuya açıklık getirmek amacıyla kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı hissettiklerine dikkat çeken Kan, olayın aslının şöyle olduğunu ifade etti:

"10 Mayıs 2015'te Diyarbakır ilimizde yayın yapan Can Televizyon ve Radyo Yayınları temsilcisi tarafından kanalımızın genel koordinatörü Veysel Özce telefonla aranarak 11 Mayıs 2015'te Anadolu Yayın Platformu'nun toplantısı olduğu, toplantıya gelip gelmeyeceği sorulmuştur. Kanal temsilcimiz ise, kendisine toplantıya memnuniyetle iştirak edeceğini bildirmiş bir sonraki günde Ankara'da bir otelde hazır bulunmuştur. Ancak o sırada Melih Gökçek tarafından düzenlenecek bir program olduğu ve bunun da canlı olarak yayınlanılması istenilmiştir ve saat 21: 00'da tarafımıza canlı yayın frekans bilgileri verilmiş ancak ne yazık ki 21: 40'da başlayacak bu programa karşı taraftaki teknik sorunlardan dolayı bir türlü bağlantı kurulamamıştır. Bu sebeple Melih Gökçek'in bilmesi gerekir ki bizim ve kanalımızın Allah'tan başka hiçbir oluşum, parti, cemaat veya örgütten korkusu olmamıştır ve hiçbir talimat ya da tavsiye de almamıştır. Kendisinin ince hesap yaptığını ve ideolojik fikirlerini kamuoyuna aktarmak bilincini ve çabasını gösterdiğini sanan insanların ayıp ve kusurlarını basın yoluyla duyurarak kendisine prim kazanacağını zanneden Melih Gökçek'ten, yapılan bu yanlışı düzeltmesini ve kamuoyunu doğru bir şekilde bilgilendirmesini bekliyoruz". - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyar Tv'den Melih Gökçek'in Sosyal Paylaşım Sitesindeki Mesajına Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement