Diyarbakır'a İlgi ve Övgü - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'a İlgi ve Övgü

Diyarbakır\'a İlgi ve Övgü

EMITT 2016 Fuarı’nda üstün başarı elde eden ve Fuar Komisyonunca En Başarılı Ekip Çalışması Ödülünü alan Diyarbakır, başarılı çalışmalarla göz doldurdu.

01.02.2016 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EMITT 2016 Fuarı'nda üstün başarı elde eden ve Fuar Komisyonunca En Başarılı Ekip Çalışması Ödülünü alan Diyarbakır, başarılı çalışmalarla göz doldurdu.

Bu yıl 28-31 Ocak tarihleri arasında 20'incisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) Diyarbakır standına turizm profesyonelleri ve fuar ziyaretçileri tarafından yoğun ilgi gösterildi

Kentin tanıtımı için valilik, belediye, DTB, DTSO ve Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan yayınlar dağıtılırken, stantta bulunan dev ekranda Diyarbakır için hazırlanan tanıtım filmlerinin fuar boyunca gösterimi yapıldı.

EMITT ziyaretçileri Diyarbakır Standında bakır ve gümüş işçiliği ürünleri yakın inceleme fırsatı bularak, kentte dokunulan ipek halılara da yoğun ilgi gösterirken, ziyaretçilere dibek kahvesi, kadayıf ikram edilip kadayıfın yapılışı uygulamalı bir şekilde anlatıldı.

DTB ve DTSO yönetim kurulu ile meclis üyeleri fuar süresince standa gelen ziyaretçileri ağırlayarak, ilin tanıtımını sağlarken, otel ve turizm acenteleri ise fuarı ziyaret eden turizm profesyonelleri ile görüşmeler sağladı.

Fuarda UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ne alınan surlar temalı Diyarbakır standı, ziyaretçi yoğunluğu, birçok kurum işbirliği içerisinde koordineli bir çalışmayla fuara katlımı fuar komitesi tarafından ödüle layık görüldü. Bu ödülü de Diyarbakır Valiliği adına İl Vali Yardımcısı Taner Bircan aldı - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diyarbakır'a İlgi ve Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement