Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Hdp Heyetine Soruşturma - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Hdp Heyetine Soruşturma

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, DTK tarafından hafta sonu düzenlenen Olağanüstü Genel Kurul’da yaptıkları ‘özerklik’ konuşmaları nedeniyle HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ve Selma Irmak ile Hatip Dicle, Kamuran Yüksek ve Sabahat Tuncel hakkında da soruşturma başlattı.

28.12.2015 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, DTK tarafından hafta sonu düzenlenen Olağanüstü Genel Kurul'da yaptıkları 'özerklik' konuşmaları nedeniyle HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ve Selma Irmak ile Hatip Dicle, Kamuran Yüksek ve Sabahat Tuncel hakkında da soruşturma başlattı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, DTK'nın hafta sonu düzenlenen Olağanüstü Genel Kurul'da özerklik ile ilgili konuşmalar yapan HDP heyetine soruşturma başlattı. Başsavcılık, milletvekilleri olan Selahattin Demirtaş, Sırrı Süreyya Önder ve Selma Irmak için hazırlanan fezlekeyi, görüşülmek üzere Adalet Bakanlığı'na gönderirken, Irmak, Dicle ve Yüksek hakkında da soruşturmayı açtı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Hdp Heyetine Soruşturma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement