Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısının Mutlu Günü - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısının Mutlu Günü

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısının Mutlu Günü

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, doğum gününü, eşi çocuklarıyla beraber, Adliyede kutladı.

24.11.2014 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakırlıların, 'Bize rahmetli Gaffar Okkan'ı hatırlatıyor' dediği, Başsavcı Ramazan Solmaz, bu mutlu gününde, Adliye çalışanları da yalnız bırakmadı.

Diyarbakırlı vatandaşların, 'Ali Gaffar Okkan'ın ardından devletin gülen yüzünü gösteren bürokrat' olarak gördüğü, Başsavcı Ramazan Solmaz, göreve geldiği günden bu yana, mesai kavramı gözetmeksizin sergilediği başarılı çalışmalarıyla, vatandaşların gönlünde taht kurdu.

Adliye'ye gelen vatandaşların yaşadığı sorunların çözümü için kolları sıvayan ve kısa zamanda büyük yenilikler yapan başsavcı Ramazan Solmaz'ın göreve gelişinden sonra, çok şeylerin değiştiğini belirten vatandaşlar, 'Artık Diyarbakır Adliyesi'ne vatandaşlar olarak korkmadan, çekinmeden gidebiliyoruz. Güleryüzlü, sempatik ve sevecen bir insan. Duyduk ki, başsavcımızın doğum günüymüş. Bizler de vatandaşlar olarak doğum gününü kutluyor ve 'iyi ki doğdun başsavcım' şeklinde iyi dileklerini dile getirdiler.

Ailesinin Başsavcılık makamına gelerek, mütevazı bir şekilde doğum gününü kutlayan başsavcı Ramazan Solmaz ise, bu organizasyonu gerçekleştiren eşine teşekkür etti. 'Gerek telefonla arayan ve gerekse sosyal paylaşım sitelerinde, doğum günümü kutlayan değeri dostlarıma, bütün vatandaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Asıl olan vatandaş odaklı çalışarak, en kısa sürede en fazla verime ulaşabilmek' şeklinde duygularını dile getirdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısının Mutlu Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement