Diyarbakır'da 10 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'da 10 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Diyarbakır\'da 10 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Diyarbakır'da Bismil ve çınar'da düzenlenen yol kontrol ve aramasında piyasa değeri 64 bin TL olan 10 bin 760 paket kaçak sigara ele geçirildi.

15.06.2016 19:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da Bismil ve çınar'da düzenlenen yol kontrol ve aramasında piyasa değeri 64 bin TL olan 10 bin 760 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı. Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Kaçakçılık ile mücadele kapsamında yol arama ve kontrol faaliyetleri yapıldığı ifade edilerek, "Bismil/Kamışlı J.Krk.K.lığı tarafından icra edilen yol kontrol ve aramasında, özel bir araç içerisinde bagaj bölümüne ve koltuklar üzerine gizlenmiş vaziyette piyasa değeri yaklaşık 60 bin tl olan 10 bin paket değişik markalarda kaçak sigara, Çınar/TRT J.Krk.K.lığı tarafından icra edilen yol kontrol ve aramasında, özel bir araç içerisinde gizlenmiş vaziyette piyasa değeri yaklaşık 4 bin 500 tl olan 760 paket değişik markalarda kaçak sigara ve 100 adet çeşitli markalarda cinsel performans arttırıcı hap, İcra edilen aramalarda toplam, piyasa değeri yaklaşık (64.500) tl olan (10.760) paket değişik markalarda kaçak sigara ve (100) adet çeşitli markalarda cinsel performans arttırıcı hap ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile ele geçirilen kaçak sigaralara el konulmuş olup, olay ile ilgili (2) şüpheli hakkında adli işlemlere başlanılmıştır" denildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyarbakır'da 10 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement