Diyarbakır'da 17 Buçuk Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da 17 Buçuk Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Diyarbakır\'da 17 Buçuk Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Diyarbakır’da jandarma tarafından yapılan yol kontrol ve arama faaliyetinde, 17 kilo 500 gram esrar ile 5 sentetik hap ele geçirildi.

02.09.2015 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da jandarma tarafından yapılan yol kontrol ve arama faaliyetinde, 17 kilo 500 gram esrar ile 5 sentetik hap ele geçirildi.

Konuya ilişkin Diyarbakır Valiliği'nden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı Kocaköy İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı'nca kaçakçılık ile mücadele kapsamında yol kontrol ve arama faaliyeti yapıldığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"İcra edilen yol kontrol ve arama faaliyeti esnasında, özel bir otomobilde yapılan kontrol neticesinde bagaja gizlenmiş vaziyette uyuşturucu madde 17 kilo 500 gram kubar esrar ile kibrit kutusu içerisine gizlenmiş vaziyette 5 adet sentetik hap ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulmuş, olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştur. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir." - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da 17 Buçuk Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement