Diyarbakır'da 181 Uyuşturucu Operasyonu: 28 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da 181 Uyuşturucu Operasyonu: 28 Tutuklama

Diyarbakır\'da 181 Uyuşturucu Operasyonu: 28 Tutuklama

DİYARBAKIR Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son 2 ayda düzenlediği 181 operasyonda 74 gram kokain, 57.6 gram eroin, 606 kilo esrar ile 3 bin 750 kök Hint keneviri ele geçirilirken, 28 şüpheli tutuklandı.

23.08.2016 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DİYARBAKIR Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son 2 ayda düzenlediği 181 operasyonda 74 gram kokain, 57.6 gram eroin, 606 kilo esrar ile 3 bin 750 kök Hint keneviri ele geçirilirken, 28 şüpheli tutuklandı.

Diyarbakır Emniyet Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kentte uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik yaklaşık 2 ay süren süren 181 ayrı operasyon düzenledi. Operasyonlarda 606 kilo 924 gram gram esrar, 57.6 gram eroin, 422 adet uyuşturucu hap 73,68 gram kokain, 1,5 gram metamfetamin, 3 bin 750 kök Hint keneviri ele geçirdi. Yapılan operasyonlarda 202 şüpheli kişi hakkında işlem yapılırken, 28'i tutuklanıp cezaevine konuldu. Diyarbakır Valiliği'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, şöyle denildi:

"Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü'nce ilimizde uyuşturucu madde imali, ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik gerçekleştirilen operasyonlar hassasiyetle ve titizlikle devam etmektedir. Bu mücadelemizde, vatandaşlarımızdan aldığımız büyük destek bizi son derece memnun etmekte ve motivasyon kaynağımız olmaktadır."

- Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da 181 Uyuşturucu Operasyonu: 28 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Naldöken Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşla buluştu
    10:31 Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Naldöken Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşla buluştu

    Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Naldöken Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmalar yapacaklarını belirtti.

  • CHP Gençlik Buluşması'nda Özgür Özel'den gençlere ve bilime vurgu
    10:31 CHP Gençlik Buluşması'nda Özgür Özel'den gençlere ve bilime vurgu

    Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Bilkent Üniversitesi Sosyal Demokrasi Topluluğu'nun düzenlediği Gençlik Buluşması'na katıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in konuşmacı olarak yer aldığı toplantıda Özel, CHP'nin seçimlerdeki başarısının kaynağının gençler, eşit temsil ve bilim olduğunu ifade etti.

  • Tokat'ta Deprem Sonrası Bin Çadır Dağıtıldı
    10:29 Tokat'ta Deprem Sonrası Bin Çadır Dağıtıldı

    Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray ilçesinde yaşanan depremlerin ardından vatandaşlara bin civarında çadır dağıtıldığını bildirdi. Hatipoğlu, depremin hemen sonrasında AFAD ekiplerinin bölgeye intikal ettiğini ve gerekli çalışmaların planlandığını belirtti. Ayrıca içme suyu ve kumanya dağıtımı da yapıldı. Vali Hatipoğlu, deprem sonrası dayanışma örneği gösteren Adıyaman Gölbaşılı hemşehrilerine teşekkür etti ve devletin tüm kurumlarının sahada olduğunu vurguladı.

  • FETÖ'nün kadın yapılanmasından aranan şüpheli jandarma tarafından yakalandı
    10:29 FETÖ'nün kadın yapılanmasından aranan şüpheli jandarma tarafından yakalandı

    FETÖ'ye üye olmak suçundan aranan ve 2 yıl 1 ay hapis cezası bulunan Ş.E., Afyonkarahisar'da jandarma tarafından yakalandı. Şüpheli, gözaltına alındıktan sonra cezaevine gönderildi.

  • Sivas'ta Akıncılar Kaymakamı ve Belediye Başkanı İkizyurt Mahallesini ziyaret etti
    10:29 Sivas'ta Akıncılar Kaymakamı ve Belediye Başkanı İkizyurt Mahallesini ziyaret etti

    Sivas'ın Akıncılar ilçesinde, Kaymakam Saltuk Buğrahan Açıkbaş ve Belediye Başkanı Murat Sevinç, İkizyurt Mahallesini ziyaret etti. Mahallenin Kılıçkaya Barajı'na sınır olmasından dolayı baraj bölgesinde incelemede bulunan Açıkbaş ve Sevinç, mahalle muhtarı Edip Kılıç'tan bilgi aldı. Mahalle sakinlerinin de eşlik ettiği incelemede mahallenin sorunları dinlendi.

  • Bandırma ve Erdek Ticaret Odaları Kapıdağ Turizmini Geliştirmek İçin İş Birliği Yapacak
    10:28 Bandırma ve Erdek Ticaret Odaları Kapıdağ Turizmini Geliştirmek İçin İş Birliği Yapacak

    Bandırma Ticaret Odası ve Erdek Ticaret Odası arasında Kapıdağ Turizmini geliştirmek amacıyla iş birliği protokolü imzalandı. Oluşturulan Kapıdağ Turizm Geliştirme Komisyonu, bölge turizminin gelişmesi ve tanıtımı için yapılması gerekenleri, ana sorunları ve çözüm önerilerini görüşmek üzere toplantılar düzenleyecek. Ayrıca, Kapıdağ Yarımadası'nda bulunan işletmelerin daha uzun sürelerde hizmet verebilmeleri için turizm sezon süresinin arttırılması için çalışmalar yapılacak.

  • Nazilli'de trafik kazasında 1 kişi yaralandı
    10:28 Nazilli'de trafik kazasında 1 kişi yaralandı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, plakasız motosiklet ile panelvan çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü yaralandı ve Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza anı, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

  • Denizli'de Milli Mücadele Kahramanı Abide Yanlışlıkla Yakıldı
    10:25 Denizli'de Milli Mücadele Kahramanı Abide Yanlışlıkla Yakıldı

    Denizli'nin önemli Milli Mücadele kahramanlarından Köpekçi Nuri Efe anısına yapılan abidenin 13 yaşındaki bir çocuk tarafından yanlışlıkla yakıldığı ortaya çıktı. Aile, tadilat masraflarını üstlendi.


Advertisement