Diyarbakır'da 3 Mahallede Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da 3 Mahallede Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı

Diyarbakır\'da 3 Mahallede Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı

Diyarbakır Valiliği, Sur ilçesinde 3 mahallede yapılan çalışmaların ardından sokağa çıkma yasağının kaldırıldığını duyurdu.

12.10.2015 18:58  Güncelleme: 19:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Valiliği, Sur ilçesinde 3 mahallede yapılan çalışmaların ardından sokağa çıkma yasağının kaldırıldığını, operasyonların devam ettiği 4 mahallede ise sokağa çıkma yasağının devam ettiğini açıkladı.

CUMARTESİ GÜNÜ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLMİŞTİ

Bugün saat 20.00'den itibaren Sur ilçesindeki 7 mahalleden 3'ünde sokağa çıkma yasağının sona ereceği bildirildi. Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "İlimiz Sur ilçesinde meydana gelen olaylar nedeniyle halkın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11/C maddesi gereğince ilimiz merkez Sur ilçesi Sur içinde kalan bölgede Cevatpaşa, Dabanoğlu, Fatihpaşa, Hasırlı, Savaş, Cemal Yılmaz mahallelerinde ve Gazi Caddesi'nde 10 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 05.00'den geçerli olmak üzere sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti.

HENDEKLER KAPATILDI, BARİKATLAR KALDIRILDI

Sur ilçesi Sur içinde kalan Dabanoğlu, Cemal Yılmaz ve Cevat Paşa mahallelerinde yapılan çalışmalar sonucunda sokaklarda açılan hendekler kapatılmış, barikatlar kaldırılmış ve sokaklar temizlenerek güvenli hale getirilmiş olmasından dolayı Dabanoğlu, Cemal Yılmaz ve Cevat Paşa mahallelerinde 12 Ekim 2015 Pazartesi günü saat 20.00'den itibaren sokağa çıkma yasağı kaldırılmıştır. Fatihpaşa, Hasırlı, Savaş mahallelerinde ve Gazi Caddesi'nde söz konusu çalışmalar sürdüğünden sokağa çıkma yasağı devam etmektedir. Bu mahallelerde sokağa çıkma yasağının bitim süresi ayrıca duyurulacaktır" denildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da 3 Mahallede Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Wanlı: İşid e verin o mahalleleri:))))))))onlar temizliği iyi yapıyor:)))) 6 29 Yanıtla
  • sur içi Diyarbakır: Temizleyin helal olsun size Allah zeval vermesin polisimize helal olsun size 11 14 Yanıtla
  • sariyerli : turkiyenin istikrarini saglamak icin oylar AKP 8 16 Yanıtla
  • Has Diyarbakırlı: Allah belanizi versin sizin sehri mahfettiniz sizin yuzunuzden dier sehirler bizlere saygi duymuyor kurunun yaninda yaşta yaniyor hepsi sizin yuzunuzden allah şehit ailelere veren aciyi sizede versin.insallah cocugunuzun murvetinizi gormeden olürsünuz insallah adam gibi yuruyusunu yap yasakli olan bolgelere girme polisle oyun oynuyormus gibi oynama millete bi huzur verin artik allahin.belalari ben diyarbakirliyim hic bir zaman sizi savunmadim sizin mitinginize katilmadim ve katilmamda allah korusunu benim.gibilerini sizlerden soyunuz kurur insallah 12 4 Yanıtla
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement