Diyarbakır'da 52 Kilo Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da 52 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Diyarbakır\'da 52 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Diyarbakır’ad jandarmanın yaptığı yol kontrollerinde, batı illerine götürülmek üzere hazırlanan toplam 52 kilogram kubar esrar ele geçirildi.

16.06.2016 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ad jandarmanın yaptığı yol kontrollerinde, batı illerine götürülmek üzere hazırlanan toplam 52 kilogram kubar esrar ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kişi tutuklandı.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, kaçakçılık ve uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yol kontrol ve arama faaliyeti icra edildiği belirtildi. Açıklamada, "Yenişehir Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı'nca yolcu otobüsünde yapılan kontrol neticesinde, bir yolcuya ait eşyalar içerisine gizlenmiş vaziyette 10 kilogram kubar esrar ile 1 şüpheli, Kocaköy Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı'nca özel bir otomobilde yapılan kontrol neticesinde araç içerisinde değişik noktalara gizlenmiş vaziyette 8 kilogram kubar esrar ile 3 şüpheli, Sur Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı'nca icra edilen yol kontrol ve aramasını fark ederek kaçan araçtan araziye atılmış vaziyette 34 kilogram kubar esrar ele geçirildi. İcra edilen 3 farklı uygulama sonucunda batı illerine sevk edilmeye çalışılan 52 kilogram uyuşturucu madde ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulmuş, olay ile ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştur. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir" denildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da 52 Kilo Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement