Diyarbakır'da 9 Ton Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da 9 Ton Esrar Ele Geçirildi

Diyarbakır\'da 9 Ton Esrar Ele Geçirildi

Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde 3-11 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen operasyonlarda 9 ton 25 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

11.07.2014 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde 3-11 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen operasyonlarda 9 ton 25 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, uyuşturucu ile mücadele kapsamında, Hazro ilçesinde dağlık ve ormanlık arazide, esrar üretimi amacıyla yapılan yasadışı kenevir ekim alanlarının imhası ve şüpheli şahısların yakalanması maksadıyla 3-11 Temmuz 2014 tarihlerinde iki ayrı operasyon gerçekleştirildiği belirtildi. Açıklamada, " Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı'nın sevk ve idaresinde jandarma özel harekat ve jandarma komando birliklerinin desteğinde, KOM timleri, adli kolluk ekibi ve olay yeri inceleme timleriyle icra edilen operasyonlarda, toplam 17 bin metrekare alanda, 9 tona denk gelen 170 bin kök Hint kenevir bitkisi ile 25 kilogram kubar esrar ele geçirilmiştir. Ekimi yapılmış olan yasadışı kenevirin imhası, Hazro Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile gerçekleştirilmiş ve 8 şüpheli hakkında adli işlem başlatılmıştır. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir" denildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da 9 Ton Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement