Diyarbakır'da Açıkhava Sineması Başladı - Son Dakika
Kültür Sanat

Diyarbakır'da Açıkhava Sineması Başladı

Diyarbakır\'da Açıkhava Sineması Başladı

Fasıl dinletileri, geleneksel yarışmalar ve çocuklara özel eğlenceli etkinliklerle renklenen Forum Diyarbakır, şimdi de açık hava sinemasına ev sahipliği yaptı.

29.06.2015 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan boyunca fasıl dinletileri, geleneksel yarışmalar ve çocuklara özel eğlenceli etkinliklerle renklenecek Forum Diyarbakır, şimdi de Diyarbakır'da ilk kez açık hava sinemasına ev sahipliği yapıyor.

Yeşilçam klasiklerinden Türk Sineması'nın en çok izlenen gişe rekortmeni filmlerine kadar en keyifli Türk filmlerinin izleneceği açık hava sinemasının ilk gösterimi, 28 Haziran Pazar akşamı yapıldı. ilginin yoğun olduğu gösterimde Diyarbakırlılar stres atti.

Ramazan ayına özel etkinlikleriyle büyük ilgi toplayan Forum Diyarbakır; 1 Temmuz, 5 Temmuz, 8 Temmuz, 12 Temmuz ve 17 Temmuz tarihlerinde de açık hava sinemasıyla ziyaretçilerine çok farklı bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. Akşam 22.30-01.00 saatleri arasında yapılacak gösterimler; 28 Haziran Pazar günü unutulmaz bir Yeşilçam klasiği olan Tosun Paşa ile başladı. Davetiyelerin Forum Diyarbakır danışma masasından alınacağı açıkhava sineması herkese ücretsiz.

Forum Diyarbakır Açıkhava Sineması Programı

1 Temmuz Çarşamba; Süt Kardeşler

5 Temmuz Pazar; Selvi Boylum Al Yazmalım

8 Temmuz Çarşamba; Eyvah Eyvah

12 Temmuz Pazar; Neşeli Günler

17 Temmuz Cuma; Vizontele

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Kültür Sanat Diyarbakır'da Açıkhava Sineması Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement