Diyarbakır'da, 'Amed'i Seviyorum' Temizlik Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da, 'Amed'i Seviyorum' Temizlik Kampanyası Başlatıldı

Diyarbakır\'da, \'Amed\'i Seviyorum\' Temizlik Kampanyası Başlatıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak, 'Amed'i (Diyarbakır) seviyorum' temizlik kampanyasını başlattı.

06.04.2015 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak, 'Amed'i (Diyarbakır) seviyorum' temizlik kampanyasını başlattı. Esnaf ve halka Türkçe, Kürtçe, broşür dağıtan Kışanak, kentin temiz tutulması mesajları verdi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile merkez ilçe belediyelerinin ortaklaşa düzenlediği, 'Amed'i seviyorum' adı altında başlatılan temizlik kampanyası adı 'Şeyh Sait' olarak değiştirilen Dağkapı Meydanı'nda verildi. Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak, Başkan Vekili Fırat Anlı, İlçe Belediye Başkanları ile belediye çalışanları katıldı. Diyarbakır'da herkesi kampanyaya gönüllü katılımcı olarak davet ettiğini belirten Kışanak, Diyarbakır'da sadece şehir merkezinde bin 298 temizlik emekçisiyle çalıştıklarını söyledi. Kışanak, şöyle dedi:

"Şehrimizin çöplerini günde iki kez bazı noktalarda da günde üç kez kaldırıyoruz. Araç gereç yönünden de aslında bir eksiğimiz yok. İlçe belediyelerimizle birlikte ve Büyükşehir Belediyesinin tam 179 aracıyla şehrimizi temizlik hizmeti veriyoruz. Bu şehirden, kent merkezinden her gün 800 ton atığı, çöp dediğimiz atıkları topluyoruz. Bertaraf tesisine kadar götürüyoruz. Bütün bunlar aslında kentimizin yetirince temiz olması için yapılan belediye hizmetleri açısından yeterli bir çalışmayı ortaya koyduğumuzu gösteriyor. Fakat biz bununla yetinmiyoruz kentimizin temiz olması için bir kampanyayı başlatıyoruz. Amed'i seviyorum kampanyası bu, çünkü ancak sevgiyle temizliği koruyabiliriz."

Başkan Kışanak ile beraberindekiler daha sonra esnaf ve halka kampanyayla ilgili broşür dağıtarak, kentin temiz tutulması mesajları verdi. - Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da, 'Amed'i Seviyorum' Temizlik Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • öz diyarbakırlı: 800 ton çöpü neden bertaraf tesisine götüryorsunuz, avrupadan kredi isteyip suğuk plazma teknolojisi hem çöpü yok edin hem metan gazı ve mikropla uğraşmayıp, günde diyarbalıra yetecek 30. 000 hanenein elektriğini bedavaya getirin yani günde 133. 000 osd elektiriği bedavaya getiriniz, bu konuda size sunum yapan firmları çağırıp modern çevreci o emsiyon hava kirliliğiyle memlekete hizmet verin, anarşi yaratmayın ama bu size verilen bilgi 0 1 Yanıtla

Advertisement