Diyarbakır?da Darbe Şehitleri İçin Kürtçe Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır?da Darbe Şehitleri İçin Kürtçe Mevlit Okutuldu

Diyarbakır?da Darbe Şehitleri İçin Kürtçe Mevlit Okutuldu

Diyarbakır'da sürdürülen 'demokrasi nöbeti' etkinliğinde bu akşamki programda 15 Temmuz darbesi şehitleri için Kürtçe mevlit okutuldu.

22.07.2016 03:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da sürdürülen 'demokrasi nöbeti' etkinliğinde bu akşamki programda 15 Temmuz darbesi şehitleri için Kürtçe mevlit okutuldu. Siirt'te de şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

15 Temmuz darbe girişimine tepki amaçlı tüm Türkiye'de sürdürülen demokrasi nöbetine Diyarbakır'da da bu gece devam edildi. Demokrasi nöbetinin tutulduğu Kayapınar İlçesi'ndeki Park Orman'da Diyarbakır Valiliği'nin desteğiyle çeşitli sivil toplum kuruluşlarının ortaklaşa düzenledikleri demokrasi nöbetinin bugünkü programında 15 Temmuz darbesinde şehit olanlar için Kürtçe mevlit okutuldu. Parkta kurulan milli irade çadırlarında katılımcıların için ise çeşitli hizmetler sunuldu.

SİİRT'TE ŞEHİTLER İÇİN NAMAZ

Demokrasi nöbetinin devam ettiği Siirt'te ise, valilik önünde toplananlar darbe şehitleri için namazda saf tuttu, Aralarında AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve çeşitli kamu kurum ve kuruluşunun müdürlerinin de yer aldığı binlerce vatandaş Siirt Valiliği önünde yatsı namazı kıldı. Ezanın okunmasının ardından verilen birlik ve beraberlik mesajlarıyla yatısı namazını kılan vatandaşlar valilik binası önünde demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır?da Darbe Şehitleri İçin Kürtçe Mevlit Okutuldu - Son Dakika


Advertisement