Diyarbakır'da Eğlence Merkezinde Korkutan Yangın - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Eğlence Merkezinde Korkutan Yangın

Diyarbakır'da bir eğlence merkezinde çıkan yangın korkuttu.

30.07.2014 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da bir eğlence merkezinde çıkan yangın korkuttu.

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Elazığ Caddesi'nde bir alışveriş merkezinin içerisinde bulunan oyun ve eğlence merkezinde yangın çıktı. Sinema salonu ve eğlence merkezinin bulunduğu kat duman içerisinde kalırken, görevliler vatandaşları dışarı çıkarttı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına anında müdahale ederek, büyümeden söndürdü.

Yangının bir oyun makinesinde elektriğin kısa devre yapmasından kaynakladığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Eğlence Merkezinde Korkutan Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Isparta'da otomobil şarampole devrildi, sürücü hayatını kaybetti
    18:08 Isparta'da otomobil şarampole devrildi, sürücü hayatını kaybetti

    Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Medine Porsuk'un kullandığı otomobil şarampole devrildi. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Porsuk'un hayatını kaybettiğini belirledi. Cenaze, otopsi için Isparta Şehir Hastanesi morguna götürüldü.

  • Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan görevini Kadir Özkaya'ya devretti
    17:58 Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan görevini Kadir Özkaya'ya devretti

    Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan, 12 yıllık görev süresinin dolacak olması nedeniyle Kadir Özkaya'ya görevini devretti. Özkaya, AYM üyelerinin çoğunluğunun oyunu alarak Yüksek Mahkemenin başkanlığına seçildi. Görev devir töreni basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

  • CHP Milletvekili, depremzedelere yapılmayan eşya yardımlarını eleştirdi
    17:56 CHP Milletvekili, depremzedelere yapılmayan eşya yardımlarını eleştirdi

    CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, 6 Şubat depremlerinin ardından depremzedelere sözü verilen eşya yardımlarının hala yapılmadığına dikkat çekerek AKP hükümetine çağrı yaptı. Yıldırım Kara, 'İnsanlar bir koltuk, bir bardak dahi çıkaramadı evlerinden. Bu insanların eşya yardımları ne olacak? Artık bunları görün ve hemen bu konularla ilgili bir takvim açıklayın' dedi.


Advertisement