Diyarbakır'da Galatasaray Sevinci - Son Dakika
Spor

Diyarbakır'da Galatasaray Sevinci

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da, Galatasaray maçı galibiyetinin sevinci yaşanıyor.

23.01.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı İhsan Avcı, AA muhabirine, Galatasaray karşısında çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Hem takımları hem de kent adına önemli bir sonuca imza attıklarını kaydeden Avcı, elde ettikleri galibiyetle kupada iyi bir duruma geldiklerini belirtti. Avcı, "Bizim açıdan çok önemli bir maç oldu. Elde ettiğimiz galibiyet hem bize hem kente iyi bir moral oldu. Bu galibiyetle birlikte ligde de kupada da iyi bir çıkış yakalamış olduk. Aritmetik olarak gruptan çıkma şansımız doğdu. Bu şansımızı sonuna kadar sürdüreceğiz" dedi.

Ligin ikinci yarısına galibiyetle başladıklarını, ardından kupada Galatasaray'ı mağlup ettiklerini dile getiren Avcı, bu sonuçların iyi bir takım olduklarını gösterdiğini ifade etti. "Hem kupada hem de ligde gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz" diyen Avcı, "Ama ligde bir üst lige çıkma hedefimiz var. Bunu başarmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Önlerinde yoğun bir maç programı olduğunu aktaran Avcı, sözlerini şöyle tamamladı: "Galatasaray maçı sonrası takım İzmir'e gitti. Pazar günü lig maçı için Altay ile karşılaşacağız. Ardından 28 Ocak'ta Ziraat Türkiye Kupası'nda FBM Makina Balçova Yaşamspor ile oynayacağız. Bu maçtan sonra Diyarbakır'a döneceğiz ve 1 Şubat'ta Tepecikspor ile yapacağımız maçın hazırlıklarına başlayacağız. Üst üste yapacağımız hem lig hem de kupa maçlarını kazanıp yakaladığımız çıkışı sürdürmek istiyoruz."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Diyarbakır'da Galatasaray Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement