Diyarbakır'da Gezi Etkinliğine Bin 865 Çocuk Katıldı - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'da Gezi Etkinliğine Bin 865 Çocuk Katıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, çocuklarda tarih bilincini ve kent aidiyetini geliştirmek amacıyla düzenlediği gezi etkinliklerinden bin 865 çocuk faydalandı.

15.06.2015 16:00  Güncelleme: 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, çocuklarda tarih bilincini ve kent aidiyetini geliştirmek amacıyla yıl içinde düzenlediği gezi etkinliklerinden bin 865 çocuk faydalandı.

Belediyeden yapılan açıklamada, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Çocuk ve Kreş Hizmetleri Şube Müdürlüğünce düzenlenen gezi etkinliğinin sona erdiği bildirildi.

Açıklamada, 24 Nisan'da Eğil'e yapılan turla start alan gezi programı, Van, Silvan ve Bismilli çocukların Diyarbakır'da kent merkezini gezmesiyle sona erdiği kaydedildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Çocuklar, Eğil ilçesi, Baraj Gölü, Eğil Kalesi ile Kral Mezarları, On Gözlü Köprü, Keçi Burcu, Cemil Paşa Konağı, Dört Ayaklı Minare, Surp Gregos Kilisesi, Ulu Camii, Cahit Sıtkı Tarancı Evi, Ahmet Arif Edebiyat Müzesi, Hasanpaşa Hanı ve Dengbej Evi'ni gezdi. Silvan, Bismil, Kulp, Lice, Çınar, Dicle, Hazro, Hani ve Ergani'de ikamet eden ailelerin çocukları ile Fidanlık Yaşam Alanı'nda kalan Şengalli çocukların da yararlandı."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diyarbakır'da Gezi Etkinliğine Bin 865 Çocuk Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement