Diyarbakır'da Kaçak 650 Küçükbaş Hayvan Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Kaçak 650 Küçükbaş Hayvan Ele Geçirildi

Diyarbakır\'da Kaçak 650 Küçükbaş Hayvan Ele Geçirildi

Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'nde yol kontrolleri yapan jandarma ekipleri durdurdukları 2 kamyonda, 650 kaçak küçükbaş hayvan ele geçirildi.

26.05.2015 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'nde yol kontrolleri yapan jandarma ekipleri durdurdukları 2 kamyonda, 650 kaçak küçükbaş hayvan ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı ile Bismil Sinan Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından kaçakçılık ile mücadele kapsamında yol arama ve kontrol faaliyetleri icra edildiğini açıkladı. Açıklamada şöyle denildi:

"İcra edilen faaliyette, Siirt ilinden Diyarbakır iline getirilmekte olan iki kamyon ve bir minibüs içerisinde 650 adet kaçak küçükbaş hayvan ele geçirilmiş, yapılan kontrolde hayvanların menşeini gösterir belge, nakil beyannamesi ve veteriner sağlık raporunun bulunmadığı tespit edilmiştir. Yakalanan 6 şüpheli şahsa Diyarbakır İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından idari para cezası kesilmiş ve ele geçirilen 650 adet kaçak küçükbaş hayvan Diyarbakır İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmiştir." - Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Kaçak 650 Küçükbaş Hayvan Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement