Diyarbakır'da Kaçak Akaryakıt ve Sigara Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Kaçak Akaryakıt ve Sigara Ele Geçirildi

Diyarbakır\'da Kaçak Akaryakıt ve Sigara Ele Geçirildi

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından aynı gün içerisinde sigara ve akaryakıt kaçakçılarına yönelik iki farklı operasyon düzenlendi.

07.10.2015 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından aynı gün içerisinde sigara ve akaryakıt kaçakçılarına yönelik iki farklı operasyon düzenlendi.

Diyarbakır Valiliği'nden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, 5 Ekim günü saat 1:00 sularında, Batman İli istikametinden Bismil İlçe istikametine gitmekte olan kamyonet, durumundan şüphelenilerek durdurulduğu belirtilerek, şöyle denildi:

"Araçta yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 200.000 TL olan değişik markalarda toplam 40.000 paket kaçak sigara ele geçirilmiştir. Araçta bulunan 3 şahıs yakalanmıştır. Saat 12.00 sıralarında yapılan ikinci operasyonda ise Diyarbakır ili 50 Metrelik yol üzerinde seyir halindeki kamyonet durumundan şüphelenilerek durdurulmuş, Araçta yapılan aramada 2640 kilogram akaryakıt ele geçirilmiştir. Yapılan operasyon sonucunda araç şoförü yakalanmıştır. Yapılan operasyonlarla ilgili olarak tahkikat devam etmektedir"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Kaçak Akaryakıt ve Sigara Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement