Diyarbakır'da Kaçak Sigara, Çay Akaryakıt Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Kaçak Sigara, Çay Akaryakıt Ele Geçirildi

Diyarbakır\'da Kaçak Sigara, Çay Akaryakıt Ele Geçirildi

Diyarbakır'da son bir hafta içinde kaçakçılara yönelik düzenlenen operasyonlarda, silah, kaçak sigara, çay ve akaryakıt ele geçirildi.

24.11.2015 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nce, son bir hafta içinde Diyarbakır'da Sigara, çay, akaryakıt, silah ve mühimmat kaçakçılarına yönelik düzenlediği operasyonlarda, silah, kaçak sigara, çay ve akaryakıt ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce son bir hafta içerisinde il genelinde sigara, çay, akaryakıt, silah ve mühimmat kaçakçılığı yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyonlar düzenlendiği ifade edilerek,"Silah ve mühimmat kaçakçılığına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet tabanca şarjörü, 208 adet tabanca fişeği, bin 622 adet Kaleşnikof marka tüfeğe ait fişek ele geçirilmiştir. Yapılan operasyonlarla ilgili olarak 3 şahıs yakalanmıştır. Yakalanan şahıslar adli mercilere sevk edilmiş ve 1 şahıs tutuklanmıştır" denildi.

245 bin paket kaçak sigara

Açıklamada, Sigara, çay ve akaryakıt kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik 5 ayrı operasyon düzenlendiğine işaret edilerek, "Yapılan çalışmalar neticesinde; Piyasa değeri 125 bin TL olan 24 bin 910 paket kaçak sigara, piyasa değeri 6 bin 100 TL olan 305 kg kaçak çay, Piyasa değeri 100 bin TL olan 26 bin 400 lt akaryakıt ele geçirilmiştir. Operasyonlar ile ilgili 6 şahıs hakkında, Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefetten işlem yapılmış ve 3 araca el konulmuştur" denildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Kaçak Sigara, Çay Akaryakıt Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement