Diyarbakır'da Karneler Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'da Karneler Dağıtıldı

Diyarbakır\'da Karneler Dağıtıldı

Diyarbakır'da da 2015-2016 eğitim-öğretim sona erdi. Kentte yaklaşık 450 bin öğrenci karne alırken, terör olayları nedeniyle başarı seviyesinin düştüğü öğrenildi.

17.06.2016 19:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Vali Yardımcısı Remzi Kattaş ve İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Yenişehir İlköğretim Okulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

Karne dağıtım töreni sırasında ilginç bir olay yaşandı. Vali Yardımcısı, bir sınıfta öğrenci, öğretmen ve velilere hitaben yaptığı, "Diyarbakırlı cumhurbaşkanı çıkacak" açıklamasının ardından dağıtmak için aldığı karnelerde ilk ismin "Recep Tayyip Çetin" olması herkesi şaşırttı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile adaş olan ve Vali Yardımcısı Kattaş'ın elinden karnesini alan Recep Tayyip Çetin, ilerde cumhurbaşkanı olmak istediğini söyledi.

Diyarbakır'da Veliler Çocuklarına Sahip Çıktı

Vali Yardımcısı Remzi Kattaş, son günlerde terör operasyonlarının merkezinde yer alan Diyarbakır'da velilerin çocuklarına sahip çıktıklarını belirterek, "Diyarbakırlı olan insanlar Diyarbakır'ın gözyaşı içerisinde olmasını istemiyorlar. Güler yüz, sevgi ve şefkat içerisinde gezelim istiyorlar" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyarbakır'da Karneler Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement