Diyarbakır'da Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvası - Son Dakika
Spor

Diyarbakır'da Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvası

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

04.04.2016 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

Kadınlar ve erkekler kategorilerine göre yapılan müsabakalar, Seyrantepe Spor Salonunda düzenlenen ödül töreniyle tamamlandı.

Erkeklerde Sağlık İl Müdürlüğü'nün birinci olduğu müsabakalarda, Dicle Üniversitesi ikinci, Ziraat Bankası üçüncü oldu.

Sur Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün birinci olduğu kadınlar kategorisinde, ikinciliği Selahattin Eyyubi Yurt Müdürlüğü, üçüncülüğü ise Ziya Gökalp Yurt Müdürlüğü elde etti.

Müsabakalarda dereceye giren ekipler için düzenlenen ödül törenine katılan Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, yaptığı açıklamada, kurumlar arası dayanışmayı artırmak için düzenlenen turnuvanın önemine değindi.

Kurumlar arasındaki diyaloğun artması ve ilişkilerin gelişmesi için böylesi turnuvaların çok önemli olduğunu ifade eden Demir, "Bu nedenle bizde kurumlar arası turnuvalarımızı geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. Müsabakalara katılan tüm kurumları ve dereceye giren takımları yürekten kutluyorum" dedi.

Törene, Spor Şube Müdürü Akın Erim, Sağlık İl Müdür Yardımcıları Cevat Talay, Bülent Erol ile Masa Tenisi İl Temsilcisi Murat Evruk katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Diyarbakır'da Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement