Diyarbakır'da Kuyumcu Soygununda Dehşet Anları - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Kuyumcu Soygununda Dehşet Anları

Diyarbakır\'da Kuyumcu Soygununda Dehşet Anları

Diyarbakır'da maskeli ve silahlı 3 soyguncuya direnen ve soyguncuların darp etmesi sonucu kafatasında kırıklar oluşup, omuzu çıkan kuyumcu Cuma Bürkün, dehşet anlarını anlattı.

02.12.2014 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da maskeli ve silahlı 3 soyguncuya direnen ve soyguncuların darp etmesi sonucu kafatasında kırıklar oluşup, omuzu çıkan kuyumcu Cuma Bürkün, dehşet anlarını anlattı. Cuma Bürkün, silahlı 3 kişinin içeri girer girmez kendisine ateş ettiklerini belirterek, şunları söyledi Ellerinde Uzi ve tabanca vardı. Ben soyguncular ile bayağı mücadele ettim ama hiç bir komşum bana yardım etmedi. İki kişi olsalardı engelleyebilirdim ama kafadan darbe yiyince biraz sersemleştim. Ben boğuşurken tabanca ve Uzi silahı ile ateş ettiler. Kafama silahın dipçikleri ile vurdular. Hiç korkmadım, korkmam. 15 yıla yakındır kuyumculuk yapıyorum. Silahtan korkmadığım için müdahale ettim. Güvenlik amacı ile dükkanda silah vardı ama almama fırsat vermediler. Hiç bir Allah'ın kulu bana yardım etmedi, olay olup bitenden sonra komşular gelip bana geçmiş olsun diyor. Bunlar dükkana girip ilk silahı sıktıklarında komşularım gelseydi hiç bir şey olmazdı ve soyguncuları yakalardık. Boğuşma esnasında yediğim tekmelerden dolayı omuzum çıktı. Ben bu kadar mücadele etmeseydim dükkanımdaki bütün altınları alırlardı. Çanta ile hepsini almaya gelmişlerdi ama çantalarını bırakıp kaçmak zorunda kaldılar dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Kuyumcu Soygununda Dehşet Anları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • KAYAN1: allah esnafın iş adamlarının vatandaşın yardımcısı olsun , emniyet güçleri kesinlikle hırsızları bulacaktır 0 0 Yanıtla

Advertisement