Diyarbakır'da Nüfus Müdürlükleri Pazar Günü Açık Olacak - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Nüfus Müdürlükleri Pazar Günü Açık Olacak

YGS'ye katılacak öğrencilerin kimlik cüzdanını kaybeden ve unutanların mağdur olmamaları için Nüfus Müdürlükleri Diyarbakır'da Pazar günü açık olacak.

20.03.2014 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) katılacak olan öğrencilerden sınav heyecan ve telaşı içerisinde kimlik cüzdanını kaybedenler ile unutan öğrencilerin mağdur olmamaları için Diyarbakır'ın Yenişehir, Bismil ve Ergani İlçe Nüfus Müdürlükleri açık tutulacak.

23 Mart Pazar günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) katılacak adaylardan, nüfus cüzdanı olmadığı veya nüfus cüzdanında fotoğraf, soğuk damga bulunmadığı için sınava katılamayacak durumda olan adaylar için Diyarbakır'ın merkez Yenişehir, Ergani ve Bismil ilçelerinde Nüfus Müdürlükleri saat 07.00 - 10.15 arası açık tutulacak.

Diyarbakır Valiliğinden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, "23 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavına katılacak adaylardan nüfus cüzdanını kaybeden veya yeniden almak isteyenler için, İlimiz Merkezde Yenişehir İlçe Nüfus Müdürlüğü İlçelerde ise Bismil İlçe Nüfus Müdürlüğü ile Ergani İlçe Nüfus Müdürlüğü 23 Mart 2014 Pazar günü saat: 07.00' den 10.15 kadar açık tutulacaktır. Nüfus cüzdanını kaybeden adayların sınava giriş belgesi ile bir fotoğrafını yanında getirmeleri halinde ( Adaylardan on sekiz yaşım bitirmiş ise kendisine, on sekiz yaşından küçük ise beraber gelecek veli veya vasisine imza karşılığı) yeni cüzdan verilecektir" denildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Nüfus Müdürlükleri Pazar Günü Açık Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement