Diyarbakır'da 'Öcalan' Yürüyüşü Sonrası Olaylar Çıktı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da 'Öcalan' Yürüyüşü Sonrası Olaylar Çıktı

Diyarbakır\'da \'Öcalan\' Yürüyüşü Sonrası Olaylar Çıktı

Diyarbakır’da DBP’nin yürüyüşü sonrasında kentin birçok bölgesinde olaylar çıktı.

15.02.2015 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da DBP'nin yürüyüşü sonrasında kentin birçok bölgesinde olaylar çıktı. Olaylar sırasında zırhlı polis aracının karşı yönden gelen bir sivil araçla çarpışması sonucu ise 3 polis yaralandı.

DBP'nin Abdullah Öcalan'ın yakalanışının 16'ncı yıldönümü nedeniyle düzenlediği yürüyüş sonrasında, kentin birçok bölgesinde olaylar çıktı. Merkez Yenişehir, Sur, Bağlar ve Kayapınar ilçelerinin çeşitli sokak ve caddelerinde barikatlar kurarak, ateş yakan gruplara, polis tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Polis, Kayapınar ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi'nde de eylem yapan bir grubu dağıttı. Bu sırada, zırhlı polis aracı da karşı yönden gelen sivil bir araçla çarpışarak, devrildi. Kazada 3 polis yaralandı. Olaylar sırasında yaralanan bir çocuk ve kazada yaralanan polisler, çağrılan ambulanslarla tedavileri yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine gelen çok sayıda polis de, çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak, incelemelerde bulundu. Devrilen zırhlı araç çekici ile kaldırıldı. Kentin bazı bölgelerinde olaylar sürüyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da 'Öcalan' Yürüyüşü Sonrası Olaylar Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement