Diyarbakır'da Okullararası Gençler Basketbol Müsabakaları - Son Dakika
Spor

Diyarbakır'da Okullararası Gençler Basketbol Müsabakaları

Diyarbakır'da Okullararası Gençler Basketbol müsabakaları tamamlandı.

01.04.2016 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da Okullararası Gençler Basketbol müsabakaları tamamlandı.

Ziya Gökalp Spor Salonu'nda yapılan müsabakalarda kızlarda son 15 yıllın şampiyon ekibi Muazzez Sümer Mesleki Teknik Anadolu Lisesi birinciliği yeniden göğüslerken, Özel Doğa Koleji ikinci ve Ali Emiri Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Özel Dicle Koleji'nin erkeklerde birinci olduğu müsabakalarda Özel Doğa Koleji ikinci ve Rekabet Kurumu Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu.

Müsabakalarda başarılı olan ekipler için ödül töreni düzenlendi.

Törene katılan Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Spor Şube Müdürü Akın Erim, Personel Şube Müdürü Burhan Gül, 12 Dev Adam Basketbol Okulları Koordinatörü Çetin Yıldız, Basketbol İl Temsilcisi Ejder Görmez, okul idarecileri, sporcular ve öğrenciler katıldı.

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, ödül töreninde yaptığı konuşmada, basketbol müsabakalarının büyük bir çekişmeye sahne olduğunu belirtti.

Demir, kıran kırana geçen müsabakalarda başarılı olan tüm ekipleri kutladığını ve dereceye giren takımların Diyarbakır'ı bölge şampiyonalarında çok iyi temsil edeceğine yürekten inandığını vurguladı.

Konuşmaların ardından, müsabakalarda başarılı olan ekiplere, kupaları ve ödülleri verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Diyarbakır'da Okullararası Gençler Basketbol Müsabakaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement